О'L

Продовжую своє знайомство з Phytorelax

Після придбання термозахисту Phytorelax Laboratories Keratin Color Termoprotector Spray, враження від якого намагалася викласти тут https://club.makeup.com.ua/post/8720/

вирішила також познайомитись з лінійкою Keratina.

"Завдяки" постійній термоукладці волосся все ж таки стає більш сухим та пошкодженим, тож ця лінійка для мене як раз те, що треба, оскільки призначається для відновлення, живлення та зволоження.

Купувала набором, який містить:

- шампунь для відновлення волосся 250 мл;

- спрей для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся 150 мл;

- молочко для миттєвого відновлення волосся 100 мл.

Все в невеликому форматі, тож, для "затеста" саме те, що треба.

Шампунь

Призначен для ушкодженого, сухого та ламкого волосся, містить кератин і серицин.

Виявляє собою прозору рідку рідину з квітковим ароматом (чи навіть аромат пилку). Як і всі безсульфатних погано утворює піну, тож, голову бистро помити не вийде - треба довго розмилювати.

Мене таке влаштовує, проте виходить великий расход.

Волосся не пересушує, тож, цілком ймовірно, що придбаю ще.

Має білу кремову структуру с тим же ароматом, що й шампунь.

І хоч 100 мл для мене замало, сам продукт дуже сподобався, навіть більше за інші засоби лінійки.

Щиро раджу тим, хто хоче приборкати пухнастіть, додати блиск та знайти непоганий термозахист. Пасма не обтяжує, волосся дійсно виглядає досить пристойно. Тож, досить непоганий такий leave-in для пористого, важкого волосся.

Цю річ також скоріш за все придбаю повторно,

Я використовую або його, або молочко.

Для пористого волосся, як мені здалося краще підходить молочко, ніж спрей. Тож, останній використовую не дуже часто.

Спрей більш легкий, тож більше підійде тим, в кого волосся швидко масниться, оскільки молочко дає більше навантаження.

Краще підійде для тонкого волосся.

Тож, цей продукт не зовсім мій варіант ) Хоча враження також залишив непогані, вдруге не придбаю (проте наголошую - це лише тому, що маю важке пористе волосся та для такого типу молочко мені подобається більше).