O’Ostah

Lancome Idole L'Intense - любов крізь сльози

Lancome Idole L'Intense - любов крізь сльози
Lancome Idole L'Intense - любов крізь сльози

Я не люблю рекомендувати аромати. Це дуже інтимно та індивідуально. Тому сьогодні я просто хочу розповісти історію однієї дуже цінної пляшечки для мене. Історію, яка викликає  у мене одночасно щасливі спогади і сум.

З Lancome Idole L'Intense я познайомилась трохи більше року тому. Новинка кусалась у ціні, тож я замовила акційні 10 пробників напередодні дня народження і насолоджувалась цим нереальним ароматом. Разом зі мною "насолоджувались" пахощами колеги і зі сподіванням перепитували: «А тобі точно більше довподоби Інтенс, чи може буде достатньо менш концентрованої версії?» 😂 Як ви здогадались, питання про подарунок не стояло - я була одержима новим творінням Lancomе і подружки точно знали, що змусить мене пищати від щастя.

Ось більш детальна інформація про піраміду:

  • Початкова нота: Жасмин, Троянда
  • Нота серця: Чистий шипр
  • Кінцева нота: Бурбонська ваніль, Кедр

Я не люблю ні білі квіти, ні троянди. Але тут букет оточений благородною деревиною. Дуже шлейфово та незабутньо!

Парфуми вирізняються ще й дизайном. Майстри створили найтонший у світі флакон, щоб не шкодити довкіллю. Зберігати на поличці його не дуже зручно, але…

Саме його закинула у валізу, коли вимушено лишала свій дім. Серед десятків пляшечок рука потягнулась до плаского флакону, який займає мало місця. Тепер цей компактний малюк переносить мене до найрідніших людей і змушує посміхнутись, коли наздоганяє туга за домом.