Шампунь і бальзам від Garnier з ароматом херсонських 🍉
тестую шампунь і бальзам з подарункового боксу Garnier
Вирішила протестувати ці продукти разом. Бо щоразу, під час миття голови, використовую якісь доглядові продукти для волосся.
Шампунь "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребує об'єму Garnier Fructis Superfood
Шампунь має густу гелеву консистенцію, прозорий. Пахне кавунчиком, запах не хімозний, але і не сильно виражений. Добре піниться, розхід економний.
Для ефективного промивання волосся мені потрібно було мити волосся двічі. Але, це не є недоліком шампуню, адже іншими шампунями я теж іноді мию волосся двічі.
Бальзам-ополіскувач "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребує об'єму Garnier Fructis Superfood
Бальзам-ополіскувач має густу кремову текстуру, білого кольору.
Запах - теж кавуновий, але ледь відчутний, дуже ніжний. Економний розхід. Добре наноситься і розподіляється на волоссі.
Наносила на вологе волосся і тримала десь хвилинки три. Бальзам швидко змивається з волосся.
Результат після використання:
Після миття на волоссі залишається ледь відчутний аромат кавуна. Не приторний. Цей аромат нагадує мені спекотне літо і смак херсонських кавунів, таких солодких і смачних.
- Волосся має блиск
- Легко розчісується
- Має об"єм, не обтяжене
Результатом дуже задоволена! Шампунь і бальзам рекомендую!
Коментарі (0)