SomovaFM

Green World у подарунковому боксі від Garnier #свідомакраса

Нарешті і я отримала свій подарунковий бокс, дякую команді Makeup Club та Garnier за такий чудовий конкурс 💚

Коробка величенька, одразу кидається в очі, що пакування наповнення на 100% з переробленого пластику та має склад продукції на 99% веганський.

Всередині побачила 8 повнорозмірних баночок доглядової косметики для волосся, обличчя та тіла + дві масочки. Більшість баночок піддаються вторичній обробці ♻

Про кожен продукт після тестування обов'язково зроблю окремі розгорнуті дописи, а поки що коротко ⬇

Шампунь, бальзам та масочка для волосся з кавунчиком, мають дуже приємний солоденький аромат, що аж хочеться їх з'їсти. Капнула на руку трохи шампу і навіть писля змиття аромат залишився, вже не терпиться використати їх. Це буде мій перший досвід з цією лінійкою.

Гель для вмивання має приємниємний свійжий аромат, його випробую першим разом з кремом для тіла, у якого не тільки аромат свіженарізаного авокадо 🥑, а ще й приємна консистенція.

Рожеву міцелярочку буде цікаво спробувати та порівняти з Міцеляркою з вітаміно С, з іншого подарункового боксу (https://club.makeup.com.ua/post/8759/)

А ось шариковий дезадорант для мене незвичний, бо ніколи такими не користувалась.

Масчка для губ з екстрактом вишні 🍒 давно хотіла спробувати подібну. А маску для обличчя з алое залишу на день спа.