Blondie_rs

Помади МАС: велике здивування

Помади МАС: велике здивування

Доброго вечора, красуні!

До помад від МАС мене тянуло завжди: днями і ночами я обирала відтінки... мріяла, що ось-ось - і одна з них буде моєю!

Дочекавшись стипендії (під час навчання в коледжі) я вирішила зробити собі подарунок на закриття сесії. Сіла листати Мейкап і натрапила на відтінок Stripped: гарний нюд, ще й матовий... Одразу уявила красиві губки з розкішною помадою; замовила та з нетерпінням чекала посилку.

Дещо згодом дозамовила до пари ще кремову з сатиновим фінішем у відтінку Vegas Volt, щоб впевнитись у своєму здивуванні.

Stripped - нюд з відхиленням у персик (а я думала, що буде нейтральний). Нерівно лягає, підкреслює нерівності і сушить! Просто бере і сушить! Тільки й хочеться змити її пошвидше... Чесно, не очікувала, що в них така формула. Я тільки й думала: "Невже мені Мейбеллін було недостатньо?". Ну але спробувати потрібно, щоб... знати, що я більше не куплю 😂

Vegas Volt - яскрава, літня та вибухова морквинка. Непогана кремова формула, лягає рівномірно та не сушить [і на тому дякую]. Загалом, сподобалась, але щось відтінок мені не носився.

Обидві помади мають приємний запах тік-таку та достойний футляр, який ніде не скрипить. Але чи вартує за це віддавати гроші? За матову формулу - однозначно НІ. Я вже давно таких поганих та некомфортних помад не пробувала, тому це викликало велике здивування. За кремову - я б ще подумала. Візуально вона нічим не краща за більш бюджетні варіанти. Але для колекції - цілком красивий екземпляр.