Iryna Koval

Clarins Lip Comfort Oil

Clarins Lip Comfort Oil
Clarins Lip Comfort Oil
Clarins Lip Comfort Oil

Привіт красуні :)

Сьогодні я хочу поділитися своїм враженням від користування Clarins Lip Comfort Oil. Це дуже популярний продукт, який обіцяє зволожувати та живити губи, захищаючи їх від сухості та тріщин.

Особисто мені дуже подобається цей бальзам для губ. Він має дуже приємний аромат, а також чудову консистенцію, яка добре наноситься на губи. Бальзам має легку текстуру, яка забезпечує зволоження та живлення губ, не залишаючи при цьому жирної плівки.

Clarins Lip Comfort Oil містить багато корисних компонентів для губ, таких як масла арганового дерева та жожоба, які забезпечують додаткову живильну дію. Вони також допомагають зберігати вологу в губах, що робить їх м'якими та здоровими.

Мінуси. Напевно як і всі масла для губ, залишає трішки липкість на губах, хоча не критично. Також дуууже не зручна упаковака, масло постійно витікає, можливо в новому дизайні продукту цю проблему вирішили.

02 raspberry - підійде на кожен день, на губах майже не помітний рожевий відтінок. Чомусь серед усіх саме Raspberry найлипкіший.

03 red berry(в оновленій версії продукту 03 Cherry) - класний яскравий відтінок :)

06 mint(чомусь саме його зняли з продажу, але знаю, що є нова лімітована версія і там є представлений цей відтінок) - мій фаворит, обожнюю його. На губах він зовсім не помітний, але текстура та відчуття дуже приємні - він не липне. Запах просто неймовірний. Трохи поколює та навіть збільшує об'єм губ. По відчуттях, подібний до максимайзера від Dior.

Що стосується ефективності, то масло дійсно працює! Під час користування маслом мої губи стали значно м'якшими та більш зволоженими.