krislemly

🍉Garnier Fructis Superfood🍉

Привіт-привіт!)

Декілька днів тому я отримала подарунковий бокс від makeup і сьогодні хочу поділитись першими враженнями від використання маски Маска 3 в 1 "Соковитий кавун".

Об’єм: 390 мл.

Ціна: 226 грн.

Склад: на самій баночці дуже зручно показаний склад. Просто та доступно зазначено походження інгредієнтів, додаю фото.

Аромат: просто неймовірних, солодкий кавунчик, аж настрій піднімається поки голову миєш.

Консистенція: густа не тече при нанесенні на вологе волосся.

Для того, що б ви зрозуміли з чим довелося працювати масці, коротко про моє волосся: я натуральна блондинка, волосся довге, по пояс, густе, особливо не травмоване але іноді виглядає тьмяно.

Результат: ще під час миття я помітила, що волосся дуже швидко відпало в себе маску, я навіть нанесла ще додатково на кінчики. Витримала 30 хвилин, поки робила всі інші процедури. Потім висушила феном. Результат мене дуже порадував. Волосся м’яке, блискуче, зовсім не обтяжене, красиво розсипається. І що сподобалось мені найбільше це те що кінчики виглядають дуже доглянуто, навіть не хотілось зверху наносити олійку. Тому підсумовуючи можу сказати, що маска дуже сподобалась, буду тестувати далі.

04 травня, 2023
krislemly
04 травня, 2023