Сандра 🦋

Живильний крем для рук MARÊVE з елегантним ароматом

Живильний крем для рук MARÊVE з елегантним ароматом

Почнемо із віддушки🌹. Дійсно, як вже і писали в інших відгуках, аромат просто неймовірний! Він доволі інтенсивний, дуже приємний, квітковий та насичений. Хоча квіткові аромати не мої найбільш улюблені, та цей викликає бажання піднести руки ближче щоб ще раз зануритись у його затишні обійми. Думаю, що він має сподобатись багатьом.

Крем густий, але при цьому текстура легка і вбирається він у шкіру швидко.

На що я завжди звертаю увагу, то це чи залишає крем за собою жирну плівку. У цього крему такого немає, після його використання можна спокійно брати у руки телефон або працювати за компʼютером, без страху залишити там ті дратуючі жирні сліди.

Колір дууже смачний, виглядає як ягідний йогурт, так би і зʼїла його 😋

Після використання крему шкіра стає дуже ніжною та шовковистою, хочеться її торкатись знову і знову. Також шкіра візуально стає більш гладкою, зі здоровим блиском, ніби полірована. Думаю, що для сухої шкіри теж чудово підійде.

Розхід у крему невеликий, мені знадобилась менша кількість крему, ніж я зазвичай використовую, щоб добре зволожити руки.

Звісно, не можу не відзначити пакування. Чорний колір, мінімалістичне оформлення - все як мені подобається) Баночка компактна, її зручно буде брати з собою. Відкривати та закривати легко, крем з баночки не вилазить.

Спробуйте його обовʼязково, це чудове доповнення до щоденної рутини😻