Мій подарунок від Мейкапу до Дня Землі

Мій подарунок від Мейкапу до Дня Землі

Привіт усім! Насамперед хочу попросити пробачення у всіх, хто мене читає, за довгу мовчанку, причину якої зараз поясню. І ще хочу подякувати всім дівчатам, які помітили мою відсутність і переживали - Наталія С., O'L, Pilirina, а особливо Anna_Feerie - ти взагалі вкрала моє серце! Для мене така турбота стала дуже несподіваною і зворушливою! Також підтримую контакт із А., в якої за дивним збігом обставин сталася схожа на мою історія.
Отже, моя історія. Написавши пост на конкурс до Дня Землі, я захотіла написати ще один, який, як мені здавалося, теж за духом би вписався у тему свідомої краси і свідомого споживання, а саме, я вирішила дослідити тему косметичних брендів, які досі не вийшли з ринку рф, і поміркувати над тим, чи можемо ми відмовитися від купівлі їхніх товарів. Працювала над постом довго, інфу брала з кількох незалежних джерел. Серед списку таких брендів несподівано для себе виявила Garnier. Мій пост на сайті проіснував хвилин п'ять, устигнувши набрати 10 переглядів, після чого його видалили як "політичний". І я дуже образилася. Я взагалі велика дитина, мене образити дуже легко, від одного слова можу ніч не спати. Словом, ця історія якось відбила у мене бажання писати і заходити на сайт. Аж тут раптом мені телефонує менеджер Мейкапу Вікторія і питає, коли і куди надіслати виграний у конкурсі бокс від Garnier. Недовго думаючи, я відмовилася від боксу, адже тепер намагаюся уникати брендів зі списку. Пані Вікторія зрозуміла мою позицію, і я думала, що на цьому історія закінчилася, але несподівано для мене вона перетелефонувала через кілька днів і запропонувала інший подарунок, який ви і бачите на фото. Отже, я отримала гідрофільну олію від Joko Blend, а також міцелярний гель і бальзам для тіла від Babe Laboratories. Дякую Мейкапу, що поставився з повагою до моєї позиції, і дякую пані Вікторії за розуміння і приємне спілкування (підозрюю, що мій подарунок - це результат саме її зусиль).
Дякую всім вам, дівчата! Ви такі цікаві і класні! Тільки заради ваших постів і заходжу сюди.

Апдейт: погугливши, виявила, що Babe Laboratories теж не вийшов із ринку... Почуваюся дуже незручно. Відгуки на нього не писатиму.

Мій подарунок від Мейкапу до Дня Землі