Daria S

Розкіш метеоритів у компактній формі ✨

Розкіш метеоритів у компактній формі ✨

Я дуже довго придивлялася до цього продукту і саме, тому що я хотіла все ж таки користуватися їм більш менш регулярно я обрала пресовану форму. Раніше в мене був бронзер у форматі розсипчастих кульок і це був той ще "Pain in the b*tt"вони постійно випадали з коробки та набрати потрібну кількість на пензлик було важко, тому з метеоритами Герлен я вирішила не повторювати гіркий досвід.

Але давайте безпосередньо перейдемо до винуватця цього відгуку.

Колір:

Guerlain Meteorites Powder має прозоре покриття з підсвічувальним ефектом, мій колір шкіри дуже світлий і ніколи пудра не надавала мені якогось неприродного відтінку.

Текстура:

На шкіру пудра лягає вуаллю, майже невагомою, не осипається, не пилить при набиранні на пензель та довго тримається на обличчі.

Аромати косметики:

Має свій неповторний фірмовий аромат, хтось каже це фіалки, хтось відчуває класичний запах парфумерії Guerlain. Для мене вона ніжно квіткова, з легким пудровим ароматом, зовсім не солодка і не задушлива. На шкірі аромат не залишається тому для тих хто не любить ароматизовану косметику впродовж дня метеорити не будуть вам докучати.

Висновки:

Треба ще прояснити що це не хайлайтер, я достатньо часто чула погані відгуки саме тому, що люди думають що це хайлайтер, але ні.

Це легка пудра вуаль з підсвічувальним ефектом, яка не матує наглухо, а надає шкірі здорового, сяючого наче зсередини виду!

Очікування-реальність 10/10!