Blondie_rs

Рейтинг консилерів: Maybelline, Colourpop, Dose Of Colors, Eveline та інші

Рейтинг консилерів: Maybelline, Colourpop, Dose Of Colors, Eveline та інші

Привітики! Що ж, сьогодні я до вас із величезним та корисним дописом про консилери! Це така річ, яка потрібна за будь-яких обставин, навіть коли нема бажання наносити тональний. А ось синячки під очима замалювати хочеться, щоб надати обличчю більш свіжого вигляду. Перекрити точкові недоліки, візуально висвітлити декотрі ділянки, покращити пігментацію тіней - і це все також про консилер!

Щоб цей допис не виглядав кілометровим, я структурувала усі свої продукти по рейтингу [авжеж, це ще не всі; але дещо й про інші згадаю].

Примітка: моя шкіра комбінована, схильна до легкої жирності в Т-зоні та до сухості на щоках та підборідді. Зона навколо очей нормальна, повіки злегка жирніють протягом дня, проте рідко що "пливе". Рельєф шкіри рівний, пори не розширені. Для впевненості усе фіксую пудрою.

В мій рейтинг любимчиків попали саме ці консилери. Чому і як так сталось - розповім детальніше!

Dose Of Colors Meet Your hue concealer дістався мені чисто випадково через знайому. Я й не думала, що він мені настільки сподобається! Отже, коротко та по факту. Консилер має плотну, але водночас невагому текстуру, яка не сушить. Відмінно перекриває синячки, а при розтушовці виглядає як ваша друга шкіра! Не викликав ніякого дискомфорту протягом дня, нікуди не скочувався та не забивався у складочки нижньої повіки [навіть якщо не було достатньо фікс пудри].

Maybelline Fit Me concealer - тут я, напевне, мало кого здивую. Плотний, трішки навіть жирненький [раніше я його використовувала як базу під тіні]. Також чудово все перекриває під очима. Мене не сушить, не дратує. Такий хороший бюджетний варіант. Деколи навіть бачила, що його порівнюють із Тарт та Нарс, але я їх не пробувала, тож не можу нічого сказати.

Colourpop Pretty Fresh concealer - відмінний варіант, якщо ви також хочете ефект "другої" шкіри. Не сушить [має в складі гіалурінку], гарно перекриває та не викликає жодного дискомфорту. Моє перше знайомство з консилерами Colourpop почалось із серії No Filter. Так, класні, криючі. Але сушили мене страшно. Тож, я використовувала лише точково або як базу під тіні. Підкреслював усі шелушіння та дратував на обличчі.

Item Beauty Air hug concealer - саме з нього я почну наступний рейтинг. З переваг: великий об'єм, легка водяниста текстура, середнє покриття, не сушить. З мінусів - власне ця легка водяниста консистенція, яка може трішки змащуватись та не достатньо перекривати недоліки під очима. Проте, його унікальність в тому, що я його можу наносити на все обличчя замість тонального. Повторюсь: не сушить та комфортно лежить на обличчі. Якщо тушувати вологим спонжем - також буде виглядати як друга шкіра.

Essence camouflage matt concealer - хороший бюджетний варіант на кожен день. Непогано перекриває недоліки та не сушить. Дійсно стійкий, тож не забивається у складки та не дратує протягом дня.

Kylie Jenner skin concealer - плотненький, але забивається у складки. Гарно перекриває, не зауважувала, щоб сушив, але й не виглядає як друга шкіра. Стійкий - і це також перевага.

Makeup Revolution Conceal & Hydrate - ну зовсім не гідрейт. Його класичний варіант Conceal & Define значно кращий по текстурі і не сушить, як даний "зволожуючий". І ще як на зло я взяла суперсайз 13мл. Але, зрештою. Не можу сильно нарікати, адже продукт достойний, гарно перекриває, не забивається в складки та тримається протягом дня. При фіксації пудрою виглядає сухо...

Eveline magical perfection concealer має великий об'єм, зручний тюбик з носиком та приємну жирненьку текстуру. Не сподобалось те, що любить забиватись у складки та може деколи скочуватись. На шкірі виглядає гарно, але не завжди з ним комфортно [такий варіант під настрій в мене]. Мала ще Liquid Camouflage HD Long Lasting Formula 24h, але прогадала з відтінком. Якось треба буде повторити, адже він мені трішки по формулі нагадав Colourpop Pretty Fresh.

Revlon Candid concealer - класний варіант у тюбику з аплікатором. Прогадала з відтінком та віддала мамі. Має середнє перекриття, комфортний навіть для вікової шкіри, але може підкреслити складки.

Maybelline x Marvel уже були в мене на огляді [ посилання на допис https://club.makeup.com.ua/post/7125/ ]. Має легку текстуру, майже нічого не перекриває, але може гарно візуально освіжити ваш вигляд. Має аплікатор, через який наноситься продукт, але я все одно додатково тушую його вологим спонжем. Не сушить, і це головне. Був би більш плотного покриття - піднявся би у моєму особистому рейтингу хороших, ще й бюджетних консилерів.

І, нарешті, останній та найнезрозуміліший мені - Kiko Milano Skin tone concealer. Міні-формат дуже зручний для сумочки, але... але... Він мене сушить. Підкреслює те, чого нема. Можна, єдине що, дуже живильний крем нанести на зону навколо очей, але все одно не вартує того. Консилер легко-середнього покриття та не комфортний мені. Якщо використовувати точково - також може підсушити. Тож, це моє особисте розчарування, я очікувала кращого.

Яке ж життя без консилерів! Ще згадала, що в мене був Catrice Camouflage - стійкий, мав середнє покриття та не дратував. Також достойний бюджетний варіант.

Що ж. Щиро вдячна вам за те, що приділили час на мій допис. Рада, якщо було корисно! Гарних вам вихідних та до зустрічі в нових дописах ❤️