Яскраве тріо бестселерів від theBalm для освіжаючих образів
Bahama Mama, Hot Mama і Mary Lou:-)
Привіт, красуні!
Мені дуже подобається естетика бренду theBalm, цей пін-ап стиль, і я не змогла пройти повз їх продуктів-бестселлерів: бронзера, рум'ян та хайлайтера.
Починаючи з веселих та якісних упаковок, закінчуючи класним складом без тальку - все круто.
Тому мені захотілося розказати про свої улюблені продукти більш детально.
Почну з бронзеру...
Bahama Mama
Досить яскравий бронзер, правильного коричневого відтінку. Гарно підійде дівчатам с середнім тоном шкіри, та смуглявим. Пігментація висока, тому не рекомендую його світленьким дівчатам. Можна переборщити.
Але бронзер добре тушується.
Взимку я обирала більш холодні засоби для контурування, та зараз - це маст-хєв.
Hot Mama
Ці рум'яна в мене у мініатюрі, про що я не шкодую, адже вони ну дууууже пігментовані, і щоб отримати яскравий рум'янець, потрібно буквально доторкнутися до них пензлем.
До речі, багато засобів для обличчя theBalm випускаються у різних форматах, що дуже зручно.
Повертаюсь до Hot Mama.
Віддінок персиково-рожевий, с легким золотистим переливом. Без блискіток, а саме ця золотинка читається лише на засмаглій шкірі.
Хайлайтер рум'яна не замінять, принаймні для мене.
Але я їх обожнюю. Вони класно освіжають, і мені подобається, як з ними виглядає обличчя.
Mary Lou
Безумовно, це культовий хайлайтер, який зробив бренд популярним. Був час, коли він був майже у всіх блогерів, і про нього говорили із-за кожного кутка.
Дрібний помол, правильний віддінок шампанського, яскраве та в одночас благородне сяяння.
Чесно кажучи, я і сьогодні вважаю, що хайлайтер вартий уваги.
Мені він подобається, і я залюбки ним користуюся майже кожен день.
До того ж, чого тільки варта мила упаковка с дзеркальцем.
Висновки
Це тріо створює ідеальний теплий рельєф на обличчі.
І бронзер, і рум'яна, і хайлайтер стійко тримаються на протязі дня, та не сходять плямами.
Зараз дуже великий вибір засобів для контурування, але я б залюбки повторила кожен з цих продуктів.
В них є щось особливе:-)
Мої щирі рекомендації!
І, дякую за увагу 😘
Коментарі (0)