О'L

Мій бокс від Garnier

Мій бокс від Garnier

До отримання подарункових боксів продукцією Garnier не користувалась достатньо тривалий період часу (лише міцелярною водою). Тож, зараз розбираюсь, що мені може підійти, а що ні.

Перші продукти, які на жаль, перейдуть до родичів - це шампунь, бальзам та маска. З волоссям я дуже сильно "заморочуюсь", тож навряд чи буду ризикувати із засобами, які на перших позиціях складу містять ПАВ та спирти, бо з часом, гадаю, отримаю пухнасте пересушене волосся (

А після того, як прочитала відгуки, що він неймовірно гарно піниться та вимиває волосся "до скрипу", то остаточно зрозуміла, що то не мій варіант (

Можливо з годом напишу детальний допис, чому мас-маркет для волосся - це не мій варіант.

Єдине, що можу відмітити - шампунь, бальзам та маска мають неймовірний аромат кавунчика, який чутно навіть крізь запаяні флакони.

Мій бокс від Garnier
Мій бокс від Garnier
Мій бокс від Garnier
Мій бокс від Garnier
Мій бокс від Garnier
Мій бокс від Garnier

З минулим гелем для вмивання від Garnier з вітаміном С у мене, на жаль, не склалося ( Спирт на перших позиціях складу одразу ж нагадав про себе та пересушив мені шкіру ( Залишила його на літо та може повернуся до нього пізніше.

Гіалуроновий гель виявився для мене більш лагідний, тож використовувати його досить можливо.

Не дуже подобається наявність SLS, та, не дивлячись на це, поки що для мене він виявився більш-менш комфортним.

І хоча и на постійній основі я їм не користуюсь, а чергую із моїми улюбленими перевіреними засобами, все рівно вважаю, що він має право на існування.

Одна з найкращих "міцелярок"!

Оце та річ, до якої в мене не має жодних претензій. Користуюсь такою багато років та, враховуючи вартість, цілком нею задоволена.

Очі не пече, почервоніння, подразнень та інших побічних ефектів у мене жодного разу не викликала.

Тож, щиро дякую за цей подарунок )

До дезодорантів особливих вимог не маю - аби лише не пересушував шкіру. Жодних проблем з ним поки що не виявила - користуюсь більше тижня. Аромат подобається, пакування досить зручне. Нічого надзвичайного, проте, враховуючи вартість, мене влаштовує.

Тож, цим продуктом також цілком задоволена.

Продукт, що сподобався найбільше!

Крема та лосьйони для тіла просто обожнюю! Вимоги до них у мене не дуже високі, тож, можу "купитися" навіть просто на запах.

Тож, поки що цей крем у мене виклкикав позитивні емоції)

По тактильним відчуттям це щось неймовірно м'яке та ніжне. На тілі додає відчуття комфорту.

Щоб не розчаровуватися, склад поки дивитися не хочу )

Такими видами масок загалом не користуюсь, бо від жодної я не побачила хоча б якогось результату, лише незручності у використанні.

Тож, гіалуронову для обличчя поки відкладу, а от для губ, мабуть, все ж таки спробую лише із цікависті - бо нічого подібного для губ ще не мала. Рекламні обіцянки та соковиті вишні виглядать гарно, та у складі я нічого надзвичайного не побачила, тож, це скоріш для втіхи, ніж для користі.

З ним у мене не склалося ( Гадаю, це також пов'язано зі спиртом у складі (

Поки не можу вигадати, як його можна "доюзати". Його точно наврядчи будь-коли придбаю.