YuliHrytskoff

Бальзам-ополіскувач "Соковитий кавун" Garnier Fructis Superfood

Бальзам-ополіскувач "Соковитий кавун" Garnier Fructis Superfood
Бальзам-ополіскувач "Соковитий кавун" Garnier Fructis Superfood

Наступним протестованим мною засобом із подарункового боксу став бальзам-ополіскувач. Чесно кажучи, спершу я була скептично налаштована щодо його ефективності, так як я вже давно користуюсь бальзамами/масками із сегменту проф косметики, щоб хоч якось відновити своє пошкоджене волосся, тому від безсиліконового бальзаму особливого результату я не чекала. Але, в ході використання бальзаму-ополіскувача свою думку змінила – засіб виявився на диво непоганим! Ну але про все по порядку)

Бальзам поміщений у симпатичний пластиковий флакон, на обороті якого є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Флакончик закривається кришечкою фліп-топ, яка також відіграє роль дозатора.

В цілому, оформлення дуже яскраве, соковите, привертає увагу!

Важливим також є те, що тара від засобу підлягає вторинній переробці.

Консистенція бальзаму густа кремоподібна. Мені дуже імпонує, що завдяки щільній текстурі бальзам не стікає з волосся і дозволяє спокійно приймати душ чи ванну.

Колір молочно-білий.

Запах такий же, як і в шампуньчика і маски із цієї ж серії – легенький кавуновий, не дуже насичений. Приємний і ненав’язливий. Після висихання волосся відчувається на ньому тільки якщо уткнути ніс безпосередньо у волосся.

Змивається бальзам легко та швидко.

Виробник обіцяє, що бальзам – «для природнього на дотик волосся», і цілком свою обіцянку виконує! Волосся після використання цього бальзаму справді розгладжене, сухість не відчувається при дотику – волосся доволі м’яке, гладеньке, дійсно природнє. Тобто такої гладкості, як дають насичені силіконами засоби, даний бальзам не дає, але в цілому, впливає на волосся доволі непогано! Однозначно полегшує розчісування волосся, надає гарного природнього блиску, розсипчастості.

Загалом, я залишилась задоволеною дією даного бальзаму-ополіскувача, хоч і спершу була налаштована доволі скептично. Але, зважаючи на те, що моє волосся вже давно привикло до силіконових хімічних засобі догляду, то ефект від нього дуже навіть непоганий! Якщо у вас тоненьке по своїй структурі та не сильно пошкоджене/пересушене волосся, то даний бальзам – прекрасний варіант!