Multiaction Spray 10 in 1 від You Look Professional
У вас хвилясте, пористе волосся і ви його постійно випрямляїте? Вам точно буде цікаво!
Дівоча натура така примхлива, нам завжди треба шось змінювати, покращувати, бути чимось в собі незадоволеними, прагнути досконалості! Ось, наприклад, волосся - мають від природи хвилясте пористе, а хочуть зробити з нього гладеньке, рівненьке і шовковисте, щоб не стирчало у різні боки, гарно блищало, розсипалось? Я так само! Після коджного миття голови починається рутина з масками, сушінням, вкладанням, вирівнюванням кудрів, шоб надати їм якогось, на мою думку, пристойного вигляду а не бути схожиь на домовичка Кузю. В хід йдуть всілякі маски, бальзами, засоби для кінчиків волосся, засоби для ролзподілу тільки по довжині, засоби тільки для коренів, а ще й флюїди, сироватки, масла... на поличці вже місця немає, а рука тягнеться купити і спробувати шось нове... Думаю так у багатьох?! Так і в мене було до недавна, поки мені не порадили чудо-засіб для волосся Multiaction і скажу я вам, що закінчивши всі свої баночки-скляночки для волосся, рука до них більше не тянулась, тому, що мені цілком вистачає цього засобу! Він повністю закриває мої потреби у базовому догляді за волоссям після миття! Іноді можу додати додатковий термозахист і все!
Отже, що нам обіцяє виробник:
You Look Professional Multiaction Spray 10 in 1 - революція в догляді за волоссям! Продукт допомагає надати прядкам бажану форму, а також чинить додатковий поліпшуючий вплив. Його активна формула збагачена цінними оліями, екстрактами, амінокислотами і ультрафіолетовим фільтром. Окрім того, до його складу входять:
арганова олія (вирівнює структуру кучерів); лія макадамії (глибоко живить); насіння льону (запобігає посіченню кінчиків); шовковий екстракт (дарує природне сяйво); амінокислоти кератину зміцнюють пошкоджені локони; морські водорості усувають пухнастість, попереджають утворення завитків і надають об'єм; протеїни зерна регенерують і зволожують; активні Х-НР захищають від згубного впливу гарячого повітря фена і стайлінгу приладів; активні MFP текстурують і підтримують пишність волосся; ультрафіолетовий фільтр захищає від сонячного випромінювання, зберігає відтінок.
Засіб дійсно працює! Моє волосся його оцінило, що особливо мене тішить, це те, що він на відмінно справляється з проблемою пухнастості волосся у дошову, вологу погоду!!! Що я тільки не пробувала - нічого не спрацювало так як цей засіб! Недявлячись на досить бюджетну ціну Spray 10 in 1 від You Look Professional відпрацьовує на моєму волоссі кожен заявлений виробником ефект!
Тепер про досвід використання:
Користуюсь я ним вже близько 2 років, починала із засобу у зеленому флаконі, після тривалого використання вирішила спробувати версію Pink. Ніякої рвзниці моє волосся не вітчуло! Обидва засоби круті та працюють відмінно!
Застосування:
помити волосся своїм улюбленим шампунем, потім нанести маску або бальзам (я наношу свою улюблену від бренду Numero), можно нічого не наносити, я іноді теж так роблю і все чудово працює! Потім на вологе волосся розподіляємо спрей. Ось тут увага! Засіб хочь і з розпилювачем, але досить кремовий! Найкращє бризкати на долоні а потім розподяляти на волосся. Скільки потрібно для нанесення залежить від довжини, густоти і ступеня пористості вашого волосся. Мені достатньо 4-5 пшиків. Потім розчісуємо і вкладаємо брашингом і феном, або сушимо феном і випрямляємо утюжком! Волосся тримає форму до наступного миття! Дуже раджу спробувати!
Коментарі (0)