Альона Нойвілль

Культова нічна маска для губ: де правда, а де реклама?

Культова нічна маска для губ: де правда, а де реклама?
Культова нічна маска для губ: де правда, а де реклама?

Мені доводилося працювати з цією маскою в салоні на клієнтах: наносиш перед початком макіяжу, замість бальзаму – і за півгодини губки розгладжуються та стають дуже зволоженими. Але для себе ніколи не купувала – й дарма.

По-перше, це дійсно НІЧНА маска. Іноді корисно читати рекомендації виробника ))) Саме за ніч вона дає максимальний ефект. Вона «полірує» губи, насичуючи вологою дрібні зморщечки, а тріщинки кудись магічно зникають. Вранці вуста рожеві, молоді та без неприємної плівки, яку дають звичайні бальзами, якщо їх наносити на ніч.

Маска не гірчить, не має характерної вазелінової віддушки. Легенько пахне ягідками. Вбирається доволі довго, тому носити її на вулицю не раджу – бо все сміття світу налипне. Проте вдома або у офісі з нею дуже комфортно.

Суттєвий мінус – нанесення. Я беру пензлик для губ, хтось користується пальцем. Але було б приємно отримати маленький скляний або пластиковий шпатель, який додають до наборів деякі виробники – хоча б заради гігієни.

Висновок: маска працює на відмінно, якщо тримати її усю ніч, також дієва у якості бальзаму. «Хайп» виправданий, та не варто підносити Laneige в культ, адже це просто один з багатьох гарних засобів для губ на ринку.