Nevermind

Pyunkang Yul: любов чи ні?

Pyunkang Yul: любов чи ні?

Моє знайомство з брендом Pyunkang Yul почалось кілька років тому. Вперше я дізналась про нього від ютуберки Кассандри Бенксон і саме тоді розпочала своє знайомство з корейською косметикою глибше.

Першим моїм продуктом була пінка Pyunkang Yul Cleansing Foam і це була любов. Я радила ії усім подругам і сама використала дві упаковки. Розхід в пінки нууууу дуже малий, а очищала вона до скрипу (на той час мені це подобалось).

Найголовніше що нових висипань не було, та зі старими допомагало.

Тож доволі шкидко після пінки я купила Pyunkang Yul Moisture Cream, Pyunkang Yul Moisture Serum та Pyunkang Yul Acne Toner.

Крем мав легку текстуру та доволі непогано зволожував.

Я навіть купила його вдруге, але ось тут був перший фейл. Чомусь вдруге крем видавався зовсім іншим. Не знаю чи змінилось щось у виробництві чи просто це була якась особлива партія, але вже другу упаковку я використала лише частково. Можливо колись спробую купити його ще раз.

Але на етапі першої упаковки цього крему, плюс пінка, плюс тонер Pyunkang Yul Acne Toner все було доволі непогано. Я бачила що моїй шкірі підходить цей набір і стан явно покращився.

Згодом до цього набору додалась Pyunkang Yul Moisture Serum. Додаткове зволоження дуже порадувало мою шкіру.

Звісно з часом мені захотілось пошукати шось нове, але на цьому етапі я дійсно полюбила цей бренд.

Наступною моєю покупкою став ось цей набір - маска, патчі для прищів та точковий крем.

Чесно кажучи не пам‘ятаю своїх вражень від маски, тому залишу її без уваги.

Патчі виявились для мене чимось новим. Я не часто користуюсь патчами зараз, але вони дуже помічні коли руки так і лізуть роздерти якийсь прищ, якому вдалось вилізти. Проте це не мій улюблений продукт.

А ось точковий крем це моя любов. В мене він якраз закінчився і планую взяти його знову. Він мене дуже виручав з різними висипаннями. Звісно він не магічний, але дуже часто якщо я могла зловити момент коли прищ тільки намагався з‘явитись, цей крем рятував мене від тижнів проходження від дозрівання до зникнення сліду. Я дійсно його дуже люблю, не знаю можливо є кращі альтернативи, але для мене він був ефективним і використання дуже економне.

Наступним продуктом який потрапив у мої руки був Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream. Якийсь час я користувалась засобами інших брендів і коли зволожуючий крем який в мене був на той момент закінчився, після довгих пошуків я зупинилась на цьому кремі. Я шукала щось легке і заспокійливе, і впринципі крем виявився таким, проте він мені не сподобався. Я не відчувала від нього зволоження, навіть відразу після нанесення. З іншими кремами схожої текстури хоча б маленький час було видно ефект. Більше до цього продукту я повертатись не буду.

І останній продукт який я ще не випробувала, але вже замовила - тонер міст з екстрактом коптісу. Мені просто захотілось мати на літо такий формат продукту, а оскільки з цим брендом в мене непогана історія вирішила спобувати саме його.

Pyunkang Yul це мій бекап план коли я вибираю якийсь продукт. Багато що мені сподобалось і є певний рівень довіри, який поки нічим не зруновано. Засоби які мені сподобались дійсно діяли, не викликали подразнень, а основне висипань. Ніяких зайвих ароматів, гарна текстура і симпатичний дизайн. Плюс це моя перша любов серед корейських брендів.

Nevermind
1
Підписники
0