Iryna Koval

DIOR Backstage Rosy Glow Blush

DIOR Backstage Rosy Glow Blush

Привіт, красуні:)

Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від DIOR Backstage Rosy Glow Blush. Цей продукт дуже приємний в застосуванні і дає неймовірно красивий, природний рум'янець на щоках.

Почнемо з упаковки - яка є просто шикарною! Красивий та лаконічний дизайн, також є дзеркальце, що дуже зручно у використанні. Я люблю, коли косметика виглядає як витвір мистецтва, і DIOR точно задовольняє ці вимоги.

Тепер щодо самого продукту. У мене відтінок 001 Pink, який дуже ніжний і природний. Його формула легка і має пудрову текстуру, яка легко розтушовується. Румʼяна гарно та рівномірно лягают на шкіру.

Ще одним плюсом цього продукту є те, що він чудово тримається на обличчі протягом усього дня. Я можу нанести його вранці, і вечером мій рум'янець все ще буде на місці.

DIOR Backstage Rosy Glow Blush дуже економні у використанні, моїм румʼяшкам вже майже рік, а виглядают так наче нещодавно придбала.

Загалом, я дуже задоволена рум'янами DIOR Backstage Rosy Glow Blush. Вони не тільки додають кольору моїм щокам, але й надають моєму обличчю свіжості та природного сяйва.

DIOR Backstage Rosy Glow Blush