Український аналог брашу Olivia Garden у два рази дешевший!
Ідентичні товари
В попередньому пості ми з вами розібрались, що для того , щоб миттєво позбутися пухнастості потрібно обрати якісний браш, і одні з таких - це популярні браші від Olivia Garden.
Ну але ж як я могла не знайти ідентичний товар за пів ціни, так ще й український🫡.
❗️Для тих, хто не читав попереднього поста або призабув, чим ж браші 🔸️Olivia Garden 🔸️такі хороші: робоча поверхня інструмента виготовлена з антистатичного матеріалу, який добре нагрівається. Керамічне покриття не дозволяє йому перегріватися, і це усуває можливість ушкодження волосся, адже вплив екстремальних температур навряд чи можна назвати корисним. Жорсткі щетинки добре тримають форму, вони гладенькі на кінчиках, тому не дряпають шкіру голови.Ручка ергономічна, вона не ковзає в руці. Завдяки незвичайній конструкції її легко тримати в долоні, а значить, зап’ястя і пальці не будуть втомлюватися. Таким чином, вам для якісного укладання, крім браша Сeramic + Ion Thermal Brush d 25, потрібен тільки фен.
❗️А тепер УВАГА!❗️
Особливості щітки для волосся🔸️ Ionic Ceramic Pro бренда Bogenia🔸️:
- лаконічний дизайн сірого кольору;
- ергономічна, нековзна ручка забезпечує зручність використання;
- легка конструкція запобігає напруженню кисті під час роботи;
- діаметр барабана – 2,5 см;
- підходить для укладання як сухого, так і мокрого волосся;
- тонкі щетинки не травмують пасма;
- наявність наскрізних отворів в барабані забезпечує рівномірне розподілення гарячого потоку повітря, прискорюючи процес сушіння і мінімізуючи шкоду для пасом;
- кераміко-іонічне покриття надає волоссю гладкості та природного сяйва, а також знімає статичну електрику;
- має вбудований роздільник пасом;
- розмір: 25,5 x 3,9 см.
Ви бачите різницю? Я ні!
Також на фото в каруселі ви можете побачити волосся до і після укладки брашем.
❗️До речі, секрети ще не закінчилися, в наступному пості я вам розкажу як вибрати правильний та якісний фен.🤫
Коментарі (0)