M O N D ✨️

М'яке волосся без зусиль!

М'яке волосся без зусиль!

Я володарка волосся більше середньої довжини, тому догляд за волоссям вимагає чимало часу та сил. Періодично, помічала активне випадання волосся і, звичайно ж, одразу взялася за пошуки вирішення проблеми. Постійно роблю маски, використовую олії тощо. Порівнювала різні продукти догляду і точно можу сказати, що ціна не завжди відповідає якості.

Наприклад, Спрей для ослабленого і схильного до випадання волосся від Dr.Sante, який коштує бюджетно, приємно здивував мене.

Спрей є прозорою рідиною 150ml, яка знаходиться в пляшечці з розпилювачем. Цей розпилювач міг бути дуже корисним і зручним у використанні, якби не зламався після третього застосування. У результаті розпилювач довелося замінити.

Спрей виготовлено в Україні. Виробник рекомендує використовувати засіб для тонкого, ламкого та пошкодженого волосся. Загальна інформація представлена на етикетці:

  • Призначення: від випадіння волосся, відновлення, живлення, зволоження
    Час застосування: універсальний
    Класифікація: мас маркет
    Тип волосся: ламке, пошкоджене, сухе, тонке
  • Спосіб застосування: розпорошити на відстані 15-20 см на чисте сухе або вологе волосся. Не змивати.

Аромат спрею приємний. Не скажу, що натуральний, але схож на дорогі засоби з салону. Наношу після миття голови та перед розчісуванням. Спрей допомагає полегшити розчісування. Останнім часом, волосся у мене плутається активно, через що відбувається і висмикування. Спрей робить волосся слухняним, наскільки це йому під силу.

Щодо боротьби проти випадання волосся важко сказати однозначно. Особисто я не помітила різких змін, хоч використовую кілька засобів для вирішення цієї проблеми.

У будь-якому випадку спрей сподобався. Полегшує розчісування та дарує непоганий аромат. За таку бюджетну вартість – цього цілком достатньо!

М'яке волосся без зусиль!
М'яке волосся без зусиль!