Затестила Kerastase. Зараз все розкажу.
Починати знайомство з мініатюрок — завжди правильний вибір, тому ось мої крихітки. Це вже майже пусті баночки, тому відгук буде повним.
Про славу цього бренду годі й говорити. Красується на поличках салонів, збирає купу компліментів від блогерів та знаходиться у категорії must have для багатьох хеірдресерів. Від головних експерток мого сердечка — подруг — я теж чула тільки компліменти у бік цієї косметики для волосся. Тож вирішено було спробувати.
Моє волосся
- пережило блонд та зараз носить рудий колір
- досить пряме
- густе та важке
- кінчики сухуваті, але дуже вже хочу відростити своє каре, тому поки не зрізаю, а живлю їх
Про спільне
Одразу скажу, що аромат усі продукти лінійки мають ідентичний. Він дуже насичений та стійкий. Чітко відчувається троянда та нотки скошеної трави. Так квіткова свіжість. Доволі приємно, але я відчувала його увесь день і інколи втомлювалась.
Усі три продукти містять екстракт центелли азіатської чи азійської. Най буде латинською — Centella asiatica. Так от. Ця рослина має такі корисні властивості для волосся:
- зміцнює тонке та ламке
- прискорює ріст та збільшує густину
- запобігає лущенню шкіри голови та появі лупи
Kerastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect
Шампунь-ванна. Ну, бо не просто ж шампунь) Він є безсульфатним. З одного боку це круто, безпечна формула і все таке. Але піниться він ой як важко. На друге нанесення вже легше, але економним такий шампунь точно не назвеш. Баночку на 80 мл я використала за 4 повних використання.
Як очищує. Волосся та шкіра голови по-приємному чисті. Тобто немає відчуття, що аж «до скрипу», ефекту плівки чи чогось іще.
Виробник вказує, що цей шампунь для пористого, пошкодженого та фарбованого волосся. Моє волосся не є пористим, тому я не можу сказати, чи усуває воно пухнастість. Але фактор збереження кольору на фарбованому волоссі був для мене ключовим. І тут шампунь дуже круто впорався. З мене не текла оранжева водичка і мій рудий лишився яскравим.
Kerastase Chroma Absolu Fondant Cica Chroma
Кондиціонер. Тут вже більш економно виходить. Він не надто густий, тому його легко було розподілити по усій довжині. Його вистачило приблизно на 6-7 використань. Пам’ятаємо, що моє волосся досить густе, а в цьому тюбику всього 75 мл.
Ефект. Однозначно надає волоссю блиск та робить його приємним на дотик. Пасма менше плутаються, навіть в районі моїх сухуватих кінчиків. Колір також зберігає добре. Я не експертка, але думаю, що лінійка може підійти для супер яскравих фарбувань.
Kerastase Chroma Absolu Sérum Chroma Thermique
Спрей-флюїд. Ось цей продукт мені сподобався найбільше. Він щось типу термозахисту, зволоження та пом’якшення в одному флаконі.
Користь від використання термозахисту оцінити важко. Можливо це стане зрозуміло згодом. Але більшість моїх термозахистів склеювали волосся або обтяжували. Загалом робити волосся не таким гладеньким, як воно було до їхнього нанесення. А цей ні. Він увібрався без липкого залишку і за це йому великий плюс.
Зволоження та пом’якшення теж відчутні. Волосся дуже приємне на дотик. Хороший варіант для швидкої схеми догляду, коли немає часу на купу масок та бальзамів, а підтримувати волосся гладеньким хочеться.
Ще один плюс. Тут дуже крутий розпилювач, зручно наносити.
Загальні враження
Лінійка дійсно підійде тим, хто дуже печеться над збереженням кольору. Цю задачу вона виконує на відмінно. Після неї відчувається оцей вайб салонного догляду, в більшості своїй, через крутий аромат та гарний блиск на волоссі. Але ціна, звичайно, не маленька. Моє волосся не надто проблемне і, зазвичай, його забаганки круто виконує проф косметика від Tigi, або ще один улюбленець салонного догляду – CHI.
Як то кажуть, «іноді можна кайфонуть», для мене Kerastase із такого розряду. Можливо Chroma Absolu буде більш ефективною для дівчат з пористим волоссям і подарує їм wow-ефект. Але я не перейшла до керастасозалежних, хоча визнаю, що досвід знайомства був непоганим і той термозахист, я б додала у свою рутину.
Коментарі (0)