Blondie_rs

Невже Makeup Revolution зміг мене приємно вразити? Палетка хайлайтерів !

Невже Makeup Revolution зміг мене приємно вразити? Палетка хайлайтерів !

Доброго недільного дня!

Я сьогодні розповім про хайлайтери, які мене більше вразили, чим Dior 🤣 Справа в тому, що від Революшн я взагалі нічого не очікувала. А отримала як шліфуючу хайлайтер-пудру, так і натяк на How Many Carats від Fenty Beauty. Що ж, розглянемо більш детально цю палетку.

На перший погляд палетка здалась мені суховатою і я очікувала таких "порхатих" і паршивих рефілів. Звичайно ж, вона не волога, не кремова як Colourpop чи Wet n Wild, але! Текстуру я б назвала пудрово-сухою. Відтінки з легкістю свотчаться та не дратують.

Якби ж мені хто раніше розказав про цю красу...

Відтінок Kfluorescent має ніжний золотий відтінок, який не жовтить на моєму порцеляновому обличчі. Він працює дійсно як пудра з чудовим сяйвом та не підкреслює пори чи неочікувані прищики на вилицях.

Відтінок Kembellish має більш теплий тон і бронзовий відлив. Я спробую влітку, адже зараз дає рижинку. Хоча, можна ще спробувати його в ролі сяючого бронзера (як у палетці Діор 002).

Ну і нарешті, відтінок Kcrystallyse мене шокував по повній! Він мені дуже нагадує легендарний Fenty How many carats. Даний відтінок дає вологий ефект розсіяних блискіток. Ніжне холодне сяйво, полярний відлив... Ну я просто в захваті та точно не очікувала такого від цієї палетки!

На жаль, мені не вдалось вловити цю красу на обличчі власне на фото. А відео все ніяк не загружається:(.

Що ж, хайлайтери мене надзвичайно потішили, а Revolution знову вразив своїм хорошим продуктом. Палетка одразу отримала статус любимочки та стоїть на видному місці. Користуюсь майже щодня, бо такі відтінки чудово гармоніюють із любим макіяжем.

14 травня, 2023
Blondie_rs
14 травня, 2023