Невже Makeup Revolution зміг мене приємно вразити? Палетка хайлайтерів !
Makeup Revolution x Kitulec #GlowKitulca Highlighter Palette Topper
Доброго недільного дня!
Я сьогодні розповім про хайлайтери, які мене більше вразили, чим Dior 🤣 Справа в тому, що від Революшн я взагалі нічого не очікувала. А отримала як шліфуючу хайлайтер-пудру, так і натяк на How Many Carats від Fenty Beauty. Що ж, розглянемо більш детально цю палетку.
Текстури
На перший погляд палетка здалась мені суховатою і я очікувала таких "порхатих" і паршивих рефіл ів. Звичайно ж, вона не волога, не кремова як Colourpop чи Wet n Wild, але! Текстуру я б назвала пудрово-сухою. Відтінки з легкістю свотчаться та не дратують.
Свотчі та перші враження
Якби ж мені хто раніше розказав про цю красу...
Відтінок Kfluorescent має ніжний золотий відтінок, який не жовтить на моєму порцеляновому обличчі. Він працює дійсно як пудра з чудовим сяйвом та не підкреслює пори чи неочікувані прищики на вилицях.
Відтінок Kembellish має більш теплий тон і бронзовий відлив. Я спробую влітку, адже зараз дає рижинку. Хоча, можна ще спробувати його в ролі сяючого бронзера (як у палетці Діор 002).
Ну і нарешті, відтінок Kcrystallyse мене шокував по повній! Він мені дуже нагадує легендарний Fenty How many carats. Даний відтінок дає вологий ефект розсіяних блискіток. Ніжне холодне сяйво, полярний відлив... Ну я просто в захваті та точно не очікувала такого від цієї палетки!
На жаль, відео не загружаються
На жаль, мені не вдалось вловити цю красу на обличчі власне на фото. А відео все ніяк не загружається:(.
Що ж, хайлайтери мене надзвичайно потішили, а Revolution знову вразив своїм хорошим продуктом. Палетка одразу отримала статус любимочки та стоїть на видному місці. Користуюсь майже щодня, бо такі відтінки чудово гармоніюють із любим макіяжем.
Коментарі (0)