Відгуки про Пензель для макіяжу F20
У цей прохолодний недільний ранок хочу з вами поділитися процесом і результати створення мого улюбленого макіяжу цієї осені.Дійсно улюбленого, адже його повторюю практично щодня, так вже мені подобається. Додає настрою, правильно підкреслює очі, не залишає без акценту і губи. Для мене він істинно осінній, бо виконаний у теплих тонах, багато коричневого, рум‘ян і теплих нюдових губ 👄Усі використані продукти прикріпляю, пропишу лише нюанси.☺️ Smart BB-cream Dermaskill - шикарний, особливо розкрився восени, тепер ще більше відчувається його доглядова дія, дуже комфортний, ще й з спф у складі.👀 Стрілки і вії фарбую одним продуктом - тушшю для вій у коричневому кольорі 🤎Дуже тішуся, що з нею мене познайомила saybeautyk Для стрілочок використовую найтонший пензлик, що маю. Продукт набираю прямо з щіточки туші.👄 Для губ використовую олівець GlamBee у 201 або 204 відтінку (204 ще тепліший і трохи рудий, але такий вже осінній). У сьогоднішньому мейкапі фігурує гелевий олівець 201. Універсальний нюд.Помада Maybelline Vinyl Ink у 15 відтінку - шикарна, нюдово-персикова. Її обов’язково гарно струсити і дати просохнути на губах, не розтираючи. Так вона тримається протягом цілого дня 🔥Парфуми Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme d'Amour розкішні за смішну ціну ~ 200 грн. Стійкі і ароматні. Таке собі червоне соковите яблучко у карамельній оболонці, присипане ванільною пудрою 🍎 До речі, про них я розповідала в окремому дописі - https://club.makeup.com.ua/post/28640/Вони допомогли зробити образ довершеним і ще більш затишним 🥰А вам теж хочеться вносити корективи у макіяж з настанням холодних днів, зміни пейзажу за вікном?) Що ви використовуєте для цього? Буде дуже цікаво почитати 🙌🏻Помічаю тренд на макіяж з акцентом на губи: жодного макіяжу очей та червоний макіяж губ. Цікаво спробувати, але для цього треба обрати ту саму ідеальну червону помаду й олівець, яких досі не маю 🫣 Знову і знову пробую нове. Трішки виходжу із зони комфорту, пробуючи нові комбінаціі продуктів, текстур і образи для мене.На цей раз "приміряла" вечірній макіяж. Основний акцент - очі 👀. Для їх макіяжу використовувала:• палетка GlamBee Luxuriat (відтінки Eclipse, Heat, Romantic)• палетка Makeup Revolution (відтінок 5й у першому ряді, я б назвала його "Шампань", крутий шимер)ОБИДВІ палетки гарні у роботі, але трохи осипаються.• олівець для очей Essence тон 01 - ним оформила слизову. загалом непоганий, але не стійкий• туш з ефектом накладних вій Lamel - дуже крута, одна з фавориток• гелевий олівець Bless Beauty тон 403 - гарний стійкий олівець, шикарний шоколадний відтінок. Люблю йогоМакіяж обличчя:• бб Purito у відтінку 21 - щільний, стійкий, обожнюю• консилер Clear My Face Lamel 401 - вкотре повертаюся до нього після всіх інших. Перекриє УСЕ!• бб-рум'яна Lamel 403 - гарний відтінок, що освіжає, але сам формат (рідкі рум'Яна) не дуже розумію, можливо не моє. Пігментація на рівні вау• сухі рум'Яна Lamel 404 у якості скульптора - уже котрий рік фаворит, дуже правильний відтінок• хайлайтер Glow Lamel 401 - його придбала трішки більше місяця тому, і тепер користуюся щодня, лише до нього тягнеться рука. Сяйво неймовірне, саме на вечірній макіяж шикарно• рисова пудра Paese - просто найкраща. Нуль жирного блиску і нових висипань, бо пудра без талькуГуби. Тут усе просто:• нічна маска з бананом Eveline - використовую як бальзам, щоб зволожити і підготувати губи до макіяжу. Шикарний як бальзам, шикарний як маска!• олівець у дереві GlamBee 110. У мене ще до зміни відтінку, попередньої версії. Люблю, але стійкість посередня, що і притаманно олівцям у дереві, тобто звичайним, не гелевим• тінт-желе для губ Lamel Flamy 403 - той самий, що спричинив фурор. Мені подобається наносити його у невеликій кількості, прихлопуючими рухами пальчиком, не прибираючи залишкиБрови. Колір і фіксація:• для надання кольору помадка Eveline - колись мені подобалася більше, зараз не в захваті від нанесення і стійкості, але подобається відтінок;• гель для брів з ефектом ламінування Joko Blend - от його полюбила всім серцем, користуюся щодня. Приємно пахне, гарно фіксує, не лишаючи плівки і білого нальоту так-так, знову нагадуватиму вам про каву з корицею, адже сьогодні четвер 🤭 А я дочекалася посилочки, тому окрім кави маю розпаковку))Показую що придбала:1. Тонер із мигдальною кислотою By Wishtrend ❣️З брендом ще не знайома. Введу мигдальну кислоту у догляд, яку чергуватиму із саліциловою. Колись у мене вона була в іншому засобі, то дія дуже подобалася.2. Антисептик для рук Mermade Magic Unicorn 🦄 Мій улюблений аромат з усіх серед продукції бренду. на ці антисептики підсіла, інші навіть не купую))3. Каял від Lamel у відтінку 406 Мокко 🤎Як казала Таня, мене треба додати у червону книгу до рідкісних дівчат з клубу, у кого ще немає цього олівця 🤣 Уже не можна, тепер він є у мене!)4. Комплексна сироватка для вій 5в1 від Eveline 🤍Я уже згадувала, що з сироваткою Мінокс у нас виплили нюанси, тому я поступово перестаю нею користуватися. Взяла перевірену сироватку Eveline, яку використовую як базу під туш. Вона робить вії настільки пишними 🔥 5. Гідрогелева маска Joko Blend сила какао 🍫Під моїм дописом про таку ж маску з бурбонською трояндою дівчата писали, що класна така ж маска з какао. І хто я така, щоб відмовити собі і не спробувати?)) Тим паче попередня дуже сподобалася 🥰6. Пробники мега-відомого спф Beauty of Joseon ☀️Досі його не пробувала, але перед покупкою повнорозмір вирішила ознайомитися з пробниками.7. Пензлик для макіяжу TopFace F20 🧖♀️Планую використовувати для нанесення тону. Попередній для пудри F01 дуже сподобався, тому захотіла спробувати від бренду нові пензлі 💕 Цей теж крутий, щільно набитий і м'якесенький!8. Зубна паста Biorepair 🪥Просто хороша паста на чудовій знижці. Чому б і ні?) Взяла про запас, моєї Marvis ще на якийсь місяць вистачить)9. Гребінець для волосся Eurostil 💆♀️Подейкують, що дуже схожа на таКий же від Janelle 🤭Виконана з дуже щільного товстого пластику, зубці гладкі і поки якістю за 100 грн я більш, ніж задоволена)Обіцяла собі цього року поменше непотрібних спонтанних покупок 🤪 Але тут все потрібне, правда?)