Відгуки про theBalm Balm Desert
Мій майже повсякденний макіяж, не враховуючи червону помаду) Прекрасна водостійка туш, яка створена для таких гіперчутливих людей як я) я у будь-який момент можу розплакатись то від щастя, то від суму, тому це мій рятівник намбер ван! Легкий тональний крем ББ від Mishha, мені підходить на теплу пору року, коли виходить сонечко, тримається гарно, зволожує, та спф у складі захищає шкіру. Мій улюблений олівець для брів, вже дуже багато років не змінюю свою пристрасть до нього, гарно тримається, колір ідеально личить під мій кольоротип, а також має прекрасну щіточку для брів. Шикарні румяна бронзер, зовсім трохи, і ти вже богиня, навіть для моєі дуже світлої шкіри ідеально пасує! І на сам кінець ідеальна червона помада від Huda, роби що завгодно, їж , пий , багато розмовляй) вона тебе не підведе ❤️ Привіт, красуні!Щось після квіткового конкурсу, креативити взагалі не хочеться, а от привітати нашу красуню Skomska Olya з днем народження - хочеться! Тож приєднуюсь до ніжного жіночного квіткового челенджу, присвяченого цій неймовірній дівчині.Сонечко! Я вітаю тебе зі святом, і бажаю тобі стільки щастя, любові і добра, скільки ти сама собі побажаєш! Нехай тебе оточують тільки добрі люди, а близькі завжди будуть поруч. Мирного неба у вільній незалежній країні.А також, я хочу тобі побажати, не втрачати натхнення творити красу, і надихати своєю енергією інших!Нехай все в твоєму житті, буде добре! Шлю тобі тисячу обіймів!Пи.си. список використаних продуктів, які є на Мейкапі, додаю нижче.Дякую за увагу 😘 Привіт, красуні!Я також вирішила приєднатися до "солодкого" челенджу, бо просто обожнюю шоколадні віддінки, і майже щодня використовую їх в своєму макіяжі.Отже, незважаючи на похмуру погоду, свій образ я вирішила зробити насиченим, яскравим і дуже блискучим. Ех, бачили б ви, як красиво все переливається на очах:-)І, звичайно, я дуже хочу потрапити на цей фільм, бо фентезі, мабуть, мій улюблений жанр.Продукти, використані в макіяжі, додаю нижче.І дякую вам, красуні, за увагу 😘 Привіт, красуні!Сьогодні наш улюблений Make Up Club організував дуже класну вечірку з нагоди свого першого дня народження. Впевнена, багато хто з нас мріяв би опинитися там, і відчути атмосферу свята. Я, наприклад, дуже б хотіла в цей день приїхати в Київ. Я навіть думала про те, щоб одягти на свято, які б я обрала парфуми, зробила б зачіску та макіяж. І, як виявилося, не я одна фантазувала на цю тему. Тож сьогодні, хочу показати образ, з яким би я прийшла на день наро дження клубу. Використані засоби додаю нижче, і дякую дівчаткам, які організували таку собі красиву онлайн вечірку.Зі святом ! Цьом😘 Привіт, красуні!Вірусний макіяж Latte Make Up нещодавно прямо облетів простір Тік Току, і вже набрав безліч переглядів. Я вирішила сьогодні показати свою версію цього образу, а надихнула мене на це чудовий автор нашого клубу Vikulyk.І ось її допис на цю тему: https://club.makeup.com.ua/post/16405/Що ж, чим відрізняється Latte Make Up, від інших коричневих макіяжів? Якщо чесно, я так до кінця і не розібралася, але більшість дівчат використовують матові віддінки, або легкі сатинові (тобто ніяких блискіток і спарклів), без чітких стрілок, та роблять корекцію обличчя, не використовуючи яскравих рум'ян.Отже, для очей в мене знов палетка Nyx Ultimate Utopia, бо в ній є класні світлі матові, і багато красивих нейтральних карамельних віддінків для розтушовки та затемнення макіяжу.Далі, улюблений гелевий олівець від Ln Pro, у темно-коричневому віддінку для розтушованої стрілки та слизової.Туш - Maybelline Colossal Curl Bounce.Для корекції обличчя, просто шикарний бронзер, який я наношу і на зону рум'ян - TheBalm Desert. Цей продукт став моїм особистим відкриттям цього року.Хайлайтер у віддінку шампанського Paese (теж топчик).На губах - гелевий олівчик Lamel і матова помада Glambee.І ось такий насичений трендовий карамельний смокі готовий.Для мене, це скоріш, вечірній варіант макіяжу, який чудово підкреслює очі.Та незважаючи на свою любов до всяких блискіток, саме матові віддінки виглядають якось по-особливому.Дякую за увагу 😘