wowmom

Смокі-айз з улюбленими гелевими олівцями! Вони точно повинні бути в вашій косметичці!

Смокі-айз з улюбленими гелевими олівцями! Вони точно повинні бути в вашій косметичці!
Смокі-айз з улюбленими гелевими олівцями! Вони точно повинні бути в вашій косметичці!
Смокі-айз з улюбленими гелевими олівцями! Вони точно повинні бути в вашій косметичці!

Привіт, красуні!

Якщо ми говоримо про красивий базовий вечірній макіяж, то одразу в голові думка виникає про смокі-айз. Чому?! Тому що цей макіяж підходить для будь-якої зовнішності, для будь-якої форми повік, він шикарно підкреслює очі і чудово виглядає на камері.

Але, як на мене, смокі-айз - це доволі складний і вимогливий образ. Тон обличчя повинен буди ідеально рівним, з помірними контурінгом. Губи підкреслені, але не повинні привертати на себе надто багато уваги.
А що стосується макіяжу очей, то тут головне дуже добре розтушувати темні віддінки, щоб не було плям, і не бути схожою на панду.

Я не візажист, але хочу сьогодні показати, як я роблю смокі зі своїми улюбленими кайалами від Ln Pro.

Смокі-айз з улюбленими гелевими олівцями! Вони точно повинні бути в вашій косметичці!

В мене два віддінки: 101 (класичний чорний) і 102 (холодний темно-коричневий). Обидві віддінки шикарної якості, обидва використовую майже кожен день, і обидва - завжди будуть в моїй косметичці.

Це гелеві супер-стійкі олівчики, які мають дуже м'якеньку формулу, тому заточити їх до гострого кінчика - майже неможливо (хоча я знаю дівчат, які і такі фокуси можуть робити). Якщо ви плануєте використовувати олівці для чітких стрілок, то це точно не ваш варіант (та і нащо, якщо є круті підводки?). Але для розтушованих стрілок, для підложки під смокі або під дуохромні пігменти - вони ідеальні.

Як зазвичай, першим кроком є підготовка повіка перед макіяжем. Для смокі я наношу консилер Rimmel Multi-Tasker, в якості бази під тіні.

Теплим! світло-коричневим віддінком проробляю складку, і втушовую його в шкіру. Чому віддінок має бути теплим? Бо він краще буде виглядати на контрасті з темними та чорними тінями.

Сьогодні буду використовувати темно-коричневий віддінок олівця від Ln Pro (102), і наношу його типу, як невеличку стрілку. Кінчик сильно не витягую.

Одразу починаю тушувати, бо якщо олівець застигне, потім з ним вже нічого не зробиш. Тушується він дуже добре, без плям. Головне не надто сильно витягувати убік форму.

Цим же олівцем промальовую нижню слизову. Він м'яко сковзить і не дряпає око.

Знову світло-коричневим віддінком, легкими рухами, підтушовую кордони, і з'єдную нижню повіко з верхнім.

Закріпляю форму сухими тінями: чорний віддінок наношу ближче до вій і у зовнішній куточок, а темно-коричневий тушую прямо до складки.

На минулому етапі, в принципі, можна було б і зупинитися (тільки додати ще світлий віддінок у внутрішній куточок ока), але я була б не я, якщо б не додала якусь блискітку.

Дуже рекомендую топпер від Claresa, бо він простий у нанесенні, має маленькі красиві сяючі частинки, і прозору базу, що дозволяє його використовувати поверх будь-яких інших віддінків.

Потім я щільно фарбую вії тушшю L'Oreal Panorama (якщо є бажання, для більшої драми, можна ще наклеїти пучки), і все - смокі-айз готовий.

Брови в мене профарбовані фарбою, і закріплені рідким воском від Bless. Тон - Estee Lauder Double Wear, пудра Guerlain Meteorite, бронзер TheBalm Desert, рум'яна TheBalm Third Date, помада Maybelline Vinyl Ink 35 Cheeky.

Ось такий простий, але в одночас яскравий макіяж в мене вийшов. Сподіваюсь, була корисною:-)

І дякую вам за увагу 😘