Відгуки про Mermade Cashmere
Про аромат MERMADE CASHMERE я вже колись писала, коли у мене була мініатюра цієї парфумованої води. Та зараз я вирішила залишити відгук вже маючи повний розмір (Дякуючи Ta_nyaaaaaaa💗, яка подарувала мені його). І так, це був той аромат, що з усіх мініатюр мені сподобався найбільше, він доволі цікавий.Стійкість у нього сумна, на мені до 2-3х годин, він швидко злітає.Повний формат йде у гарний коробочці та у милому флаконі з дуже зручним дозатором, це все виглядає доволі стильно. Кольорова гамма Cashmere – бежевий. Дозатор справний та розприскує дрібними бризками, майже хмаринкою.Про аромат 📚Зі старту вривається спирт, та він швидко випаровується, а за ним з'являється солодко-деревний фон, наче той самий сюжет, заради якого ти береш до рук ту книжку вже вдесяте. А довкола вже кінець жовтня, листя опало і від квітів чути лише натяк, холодно і ти в теплому светрі, вітер віє свіжістю. Довкола того фону прив'ялі дикі, та при дотику, колючі стебла, вже міцно огорнулись, як той момент у сюжеті, який не викинути та завжди тебе дратував. І тут ставлять його – гранат, він терпкий та солодкий, вже стиглий, він — те саме місце у сюжеті, та сама кульмінація, заради якої ти повертаєшся до тієї книжки, твій улюблений затишний куточок, який кожен раз читається як вперше... а потім з'являються квіти жасміну і вже те саме. Ті місця, у яких ти вже була, ті фрази, які ти вже знаєш і які не цікаві, які ти читаєш по діагоналі, поки не закінчиться ця книжка.Не знаю як, і не знаю чому, але у всіх ароматах Mermade у кінці я чую легкий квітковий аромат жасмину, і він такий простий і вже при розношуванні Cashmere я зрозуміла, що він мильний.Як на мене, повний формат був більш яскравим та колючим, але на мені всерівно мало тримався, навіть після лосьйону для тіла Cashmere. Сьогодні рівно 7 років з дня, коли я вперше зробила замовлення на Мейкапі! Воно було, скажімо, пробним, і аааажж на суму 166 грн. Тоді я замовила зубну пасту LG з ультрабілими гранулами та 650мл шампунь проти лупи від Revlon, в блакитній баночці. Досі пригадую, що це був пункт видачі в Епіцентрі, де я отримала свою коробочку з надписом Makeup. Beauty without limits. І так понеслось, що в мене в один час була навіть традиція: зі стипендії щось собі замовити цікавеньке 😛 Також була смішна манія замовляти на заокруглену суму: 500 грн, 750 грн, 1200 грн до прикладу 🤪👀 Добирала різні пробники, серветки, мило, пилочки та інше))) І ось на 7 річницю у мене таке скромненьке замовлення: шампунчик українського бренду Scalp (перший в моїй ванній колекції), нішева краплинка від Juliette Has a Gun - Vanilla Vibes (взагалі як на мене у Джульєтти багато чудових композицій!) та три мініатюрки від Mermade - Our Summer, Cashmere i Night in Paris. Оце вже маю знову цілу колекцію на занюхи! Ну а в подарунок я собі обрала марсаловий шоппер - ну дуже я люблю свої старенькі у синьому та чорному кольорі 🖤💙 Привітики! Ох, як мені не подобається, що я пропадаю з радарів... Щойно зробила замовлення, бо згадала, що у нас з Мейкап памʼятна дата: річниця з дня першого замовлення (14 вересня 2016 року). І це вже традиція потирати ручками на початку вересня та сперечатися з собою на рахунок кольору подарунку. Зазвичай це шопер - у мене є вже чорний та синій. Тож, цього року я вирішила ще обрати марсаловий 😍 Здається, минулого року я обрала набір тревел-рушничків, і вони надзвичайно круті! Досі користуюсь із задоволенням, дуже потрібна річ, а ще й стильна, бо там вишито букву М !До слова, чого це я тут строчу цей лукс: зауважила соковиту знижку на пробник Juliette Has a Gun - Vanila Vibes! Дуже мені затест сподобався, тож беру ще поносити пробник, перш ніж додавати у вішлист повнорозмір (еге-ж, Джульєтта хоч по адекватним цінам серед ніші). В моїх фаворитах ще Pear Ink., але про Джульєтту напишу якось згодом))А також хотіла ще щось докидати в корзину та пішла дивитись ще на парфуми Mermade. І, о святі помідорки! Акція 1+1=3 ! На все! Ну і звісно, я обрала три парфумчики, адже у мене вже є Manhattan, який здивував мене своєю не плоскою композицією. Буду робити занюхи цього шаленого замовлення та вже скоро поділюсь із вами розпаковкою!