Раківська Ольга

Бюджетний сонце захист - ТАК! навіщо платити більше?

Бюджетний сонце захист - ТАК! навіщо платити більше?

На вулиці сонце - а тому саме час захищати шкіру. Я по природі - білосніжка, а тому обгораю відразу з перших весняних сонячних днів.

Уже кілька років я користуюсь спреями БІОКОН. Їх в мене кілька - залежно від ділянки шкіри, на яку наношу.

Хочу сказати, що ззовні всі спреї схожі, і на аромат теж. Але різні властивості.

Для лиця використовую - Ультразахист SPF 70. Він йде як "проти загару". Наношу його під тональний крем, а тоді вже тоналку. Він рідкий, це мені подобається.

Шкіра після нього має трішки жирний блиск, тому тут без пудри не обійтись. Але крем всмоктується і дійсно гарно захищає. Щоправда, якщо прогулянки довгі, я його поновлюю кожні 2-3 години.

З мінусів - коли вмиваєшся - очі краще не розплющувати - бо пече. Однак на самій шкірі і доки не потрапляє в очі - все ідеально.

Хоча пише, що "водостійкий" - але коли їздимо на відпочинок - я завжди після озера наношу заново спрей. І тому - вже забула, що таке "обгоріти на сонці"

Додам історію, для тих, хто не вірить в "чудо-сонцезахист". Відправляла чоловіка на "велопрогулянку" за місто і дала крем, щоправда з сонцезахистом 35. Обід - всі хлопці крім одного намазались кремом (шия, руки - це перше що обговоряє на сонці). На наступний день - вгадайте, хто був червоний і обгорівший? Так-так - один хлопчина, який вважав, що "немужське діло мазатись кремом". Тому - рекомендую сонцезахист і Біокон - купуйте собі і своїй сімї!