BELENKAYA

Lattafa Perfumes Rouat Al Musk

Lattafa Perfumes Rouat Al Musk

Тема парфумів особисто для мене досить складна. Мені подобається те, що не переварюють інші, тому використовувати улюблені аромати треба завжди з обережністю. Але не цей, навіть не дивлячись на те, що він арабський!

Чи варто казати, що я затестила цей аромат тільки через дизайн флакону? Я думала, що його ціна буде захмарною, бо виглядає він трохи пафосно, відчувається східний характер, із серії "або все, або нічого".

Але такий гарний! Від основи до кришечки. Про вісюльку теж не забули, щоб ви відчували себе Шехерезадою на максималках.

Піраміда з офіційного сайту Lattafa:

Верхні ноти – фіалка, шафран, іланг-іланг;

Середні ноти – троянда, жасмин, орріс;

Базові ноти – амбра, мускус, пачулі.

От наче і багато квітів, а я їх тут зовсім не відчуваю...Або просто не хочу вірити, що мені можуть подобатись квіти😂 При нанесенні на шкіру чую розкриття мускусу та апельсинового цвіту. Мускус дуже пристойний, не задушить навіть примхливих. Через деякий час мені ввижався присмак Baccarat Rouge 540, але наявність шафрану в піраміді швидко розставила все по своїх місцях.

А взагалі для мене це аромат чистоти. Так, можливо він трохи простий, але саме так для мене пахнуть випрані білосніжні простирадла. Аромат в прямому сенсі "білий", чистий, неначе пудрово-акватична хмарка. Треба розуміти, що моє сприйняття ароматів може сильно відрізнятися від інших, бо постковідний ніс підводить, але саме цими характеристиками Lattafa підкорив моє серце.

Для поціновувачів "пажоще" є ще удовий варіант Rouat Al Oud Lattafa Perfumes, який я б теж не проти спробувати, але вони невловимі. Якщо знайдете - тестіть, бо ціна за 100 ml. аж занадто приємна :)

15 травня, 2023
BELENKAYA
15 травня, 2023