Олена В

Як я підняла рівень b12 та який несподіваний позитивний "побічний ефект" я отримала.

Як я підняла рівень b12 та який несподіваний позитивний "побічний ефект" я отримала.

Моя проблема останні роки-це низький гемоглобін та феритин. Останнім часом я за ними слідкую,пропиваючи всякі бади,залізо і різні вітаміни. А В12 іде пліч-о-пліч з залізом в боротьбі з анемією. Минулої весни у мене рівень б 12 був дуже низьким. І я проколола вітамін 10 днів і рівень взлетів. На початку цієї весни вирішила пропити для профілактики вже таблетки.

Взяла я у вигляді таблеток для розсмоктування в дозуванні 1000мкг і в формі метилкобаламіна. Фірму Now Foods дуже люблю та довіряю. Все, що беру цієї фірми, мені підходить.

На смак ну дуже смачні,наче барбариски. Приймаю до сніданку,за хвилин 10.

Ніяких неприємних відчуттів в шлунку не було.

Через короткий проміжок часу відчула більше енергії та покращення самопочуття.

Я написала в заголовку про чудо побічку. Так ось: у мене поменшало сивини(!) Я чула,що іноді сивина буває від нестачі міді,деяких вітамінів б. Виявилося,що у мене із-за нестачі б12 якраз і поперла останнім часом сивина.

Навіть перукар відмітила під час останнього мілірування,що моя розсіяна сивина стала менш помітною, місцями повернувся пігмент.Це її здивувало. А місцями сиве волосся стало якесь не таке срібне,а ближче до мого блонду( начебто трохи з напиленням). Тепер у мене з'явилася надія!