Оліч

Магічний аромат Marc-Antoine Barrois Ganymede

Магічний аромат Marc-Antoine Barrois Ganymede

Аромат наробив дуже багато шуму, відгуки на нього ну дуже різні, але з них можна зробити висновок, що його точно треба тестувати бо це щось ну дуже цікаве.

Я замовила відливант на 2 мл, і дуже чекала зустріч) Це для мене було реально щось унікальне. Аромат цільний, я не чую окремо вказаних нот, а особливо мандарин, лише шафран трохи можна вгадати.

Так чим же це все пахне?

Шкірою, новим взуттям, сумкою, сторінками глянцевого журналу, салоном нового авто. Спершу вагалась, чи бачу я цей аромат на собі? На чоловіках 100% так, це наче відразу + пара мільйонів на рахунку) Наче він весь в новому одязі, і на ньому залишився запах салону нової автівки, з якого він вийшов. Але одного разу почула знайомий аромат від жінки на вулиці зрозуміла, що ефект для жінок той же) Здається що це не парфум, це просто запах заможності. Тож я і для себе вирішила що зможу носити на собі.

Парфум дуже стійкий, дифузний, шлейфовий. Вистачає одного пшику, щоб на наступний день чути аромат від сорочки, що висить в шафі, тож 2 мл мені вистачило на дуже довго.

Від людей я чула що це запах океану і лакшері готелю, аромат розкоші та влади, аромат стоматології, або лакофарбового заводу, найдивніше для мене - хтось почув мед)). Одні абсолютно не сприймабить його як парфум, а інші вважають найсексуальнішм, але, на мою думку, байдужих до нього немає.

Тож це один з парфумів, який я хочу бачити в своєму парфуменому гардеробі.

Магічний аромат Marc-Antoine Barrois Ganymede