Ксенія 💫

Антивіковий крем для шкіри навколо очей від Nivea.

Антивіковий крем для шкіри навколо очей від Nivea.

Вітаю красуні!

Нажаль продукт, про який зараз розповім, не продається на MakeUp. Але мені здається, що раніше я його бачила тут🤔.. Проте я хочу про нього поговорити, ажде він вартий уваги. І це не перша моя покупка цього засобу.

Крем під очі завжди для мене величезний квест - добре, якщо серед усього заявленого виробником, буде хоча б гарне зволоження. А буває й так, що й того нема або таке... шо йшло, шо їхало..

Але сьогодні не про такий випадок.

Створений для догляду за шкірою навколо очей жінок старше 40 років, регулярне використання нічного крему, що омолоджує, від зморшок прискорює природну здатність шкіри до регенерації* за допомогою коротколанцюгової гіалуронової кислоти, екстракту магнолії та креатину. Це може сприяти зменшенню дрібних зморшок під очима. Також лінійка, за словами виробника, підтримує молодість шкіри на клітинному рівні.

Переваги : проти зморшок, насичення шкіри, дряблість,ліфтинг.

Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Behenyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate Citrate, Polymethylsilsesquioxane, Dicaprylyl Ether, 1,2 Hexanediol, Cocoglycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Magnolia Officinalis Bark Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 77891.

Крім безлічі зволожуючих компонентів, NIVEA додала до складу антиоксидант Tocopherol, який відноситься до групи з восьми сполук, що поєднуються загальною назвою вітамін E. Навіть у невеликій концентрації у складі засобів для шкіри він дає відчутний ефект!

По текстурі він начебто аж вершковий, але натомість одночасно і легкий . Настільки комфортний в цій делікатний зоні. При нанесенні підтаює та миттєво максимально насичує шкіру. Я довго не могла зрозуміти яким чином настільки швидко видно покращення, невже так круто в даному випадку працює гіалуронка?! Шкіра стає рівненькою, виглаженою начебто. Нема ні плівки, ні свербіння, ні жирного блиску.

Крем не наносимо досить близько до вій, по орбітальній лінії лише.

Щодо використання. Однозначно цей продукт підійде усім віковим категоріям, починаючи з 25+. Я не бачу його лише як антівіковий, бо на на мені особисто зі зморшками, що в мене вже наразі давні та глибокі під очима, він не працює. Але давайте дивитися правді в очі, що нічого і не спрацює вже окрім 💉

А от як профілактичний засіб та той, що буде підтримувати гарний стан в зоні навколо очей - це однозначно той самий варіант. Саме на таких моментах (мілка сіточка) я його перевірила вже не перший рік, бо купляю вдруге з великим задоволенням.

Результати кращого стану я відмітила на собі вже після 2-х тижнів використання. Шкіра як заповнилася гіалуроном і стала наповненою. В це важко повірити, але факт). Зона під очима виглядає значно краще і на предмет "свіжості" - нема ні темних кіл, ні м'ятого вигляду... це не заявлено, але це те, що я спостерігаю напротязі усього часу використання на собі. Звичайно, гарний сон також ніхто не відміняв... але не завжди є така мажливість).

Отже, дуже раджу дівчаткам постарше (30+). От побачите - беріть.

п. с. Знайшла однаковий за складом крем, лише упакування має інший вигляд. Можливо, оновлена версія. Тому додаю

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія.