Strange Love

Клей для брів?! Так!

Клей для брів?! Так!

Мене цілком і повністю влаштовує вид натуральних брівок, я не женусь за чіткістю і симетрією. Однак я люблю, коли вони вкладені акуратно, волоски дивляться в одну сторону. На жаль, більшість звичайних гелів для брів не здатні приборкати мої волоски. Тому доводиться застосовувати важку артилерію - клей для брів.

Завдяки рідкій текстурі та маленькій щіточці, я з легкістю можу розподілити гель рівномірно. Опісля у мене ще є 1-2 хв, аби остаточно надати форму волоскам. Далі засіб застигає і фіксує брови на довгі години.

Гель прозорий, тому його не видно на бровах навіть після висихання. Однак якщо переборщити або ж нанести фіксатор на шкіру, може утворитися плівочка, як після клею ПВА. Її легко можна забрати за допомогою вологої ватної палички.

Змивається він настільки ж легко, як і наноситься. Достатньо 10-20 секунду розмочити брови водою або ж просто звичним способом вмити обличчя клінсером.

Для власників густих і неслухняних брів - це справжня знахідка. Однак якщо ж у вас м'ягенькі волоски або ж їх мало, підозрюю, що NYX Professional Makeup Brow Glue буде їх надто сильно обтяжувати.

В будь-якому випадку раджу звернути увагу, адже засіб виявився ще кращим, ніж я очікувала!