Клей для брів?! Так!
Всім привіт! Декілька останніх років я відрощую брови зі стану "ниточок". Останні рік-два я взагалі відмовилася від пінцету. Єдиний засіб для брів, яким я користуються регулярно - прозорий фіксатор.
Мене цілком і повністю влаштовує вид натуральних брівок, я не женусь за чіткістю і симетрією. Однак я люблю, коли вони вкладені акуратно, волоски дивляться в одну сторону. На жаль, більшість звичайних гелів для брів не здатні приборкати мої волоски. Тому доводиться застосовувати важку артилерію - клей для брів.
NYX Professional Makeup Brow Glue - справжня знахідка для тих, у кого густі неслухняні брови. Ефект від цього фіксатора можна справді порівняти із ефектом клею.
Завдяки рідкій текстурі та маленькій щіточці, я з легкістю можу розподілити гель рівномірно. Опісля у мене ще є 1-2 хв, аби остаточно надати форму волоскам. Далі засіб застигає і фіксує брови на довгі години.
Гель прозорий, тому його не видно на бровах навіть після висихання. Однак якщо переборщити або ж нанести фіксатор на шкіру, може утворитися плівочка, як після клею ПВА. Її легко можна забрати за допомогою вологої ватної палички.
NYX Professional Makeup Brow Glue прекрасно тримає форму моїх брів до вечора. Ще жоден фіксатор не був настільки надійним та простим у використанні. Дощ, сніг, вітер - ніщо не вплине на його стійкість.
Змивається він настільки ж легко, як і нано ситься. Достатньо 10-20 секунду розмочити брови водою або ж просто звичним способом вмити обличчя клінсером.
Брала я Brow Glue по акції за 160 грн. За свої гроші це нереально крутий засіб! Планую купувати його і надалі, навіть якщо ціна значно зросте.
Для власників густих і неслухняних брів - це справжня знахідка. Однак якщо ж у вас м'ягенькі волоски або ж їх мало, підозрюю, що NYX Professional Makeup Brow Glue буде їх надто сильно обтяжувати.
В будь-якому випадку раджу звернути увагу, адже засіб виявився ще кращим, ніж я очікувала!
Коментарі (0)