Strange Love

Космічні гліттери від українського бренду Colour Intense

Космічні гліттери від українського бренду Colour Intense
Космічні гліттери від українського бренду Colour Intense

Гліттери мають приємну гелево-кремову текстуру, добре нашаровуються та майже не відчуваються на шкірі. При цьому інтенсивність сяйва можна регулювати кількістю нанесеного продукту: від легкого сяяння до ефекту дорогоцінних каменів на шкірі.

Космічні гліттери від українського бренду Colour Intense

Химерний та магічний. У банці - майже білий, проте після нанесення стає блакитно-рожевою вуаллю на прозорій підложці.

Ще один неймовірний відтінок. Бірюзово-фіолетово-коричневий туман. Цей відтінок - один із найяскравіших, має нереальне неонове світіння.

Неймовірний колір неба після заходу сонця. Рожево-фіолетове світіння, також на грані з неоновим. Ніжний сіро-бузковий відлив робить цей відтінок казковим.

Благородний відтінок з елементами як золота, так і срібла. Виглядає дуже коштовно і красиво. Серед металічних він мій улюблений.

Чисте золото без домішок. Сяюче, сонячне. Мені здається, що на темних очах буде виглядати просто неймовірно.

Бризки шампанського! Цей відтінок дуже ніжний, має красиву напівпрозору підложку рожево-золотого кольору. Навіть ніжний макіяж можна прикрасити краплинкою цього відтінку для більш святкового ефекту.

Цей гліттери дарує ефект вологої шкіри. Його сяйво дуже ніжне, блискітки непомітні, за рахунок цього створюється ефект світіння шкіри. Якщо і існує пил з крилець фей, то це він!

Тюбик оснащений зручним дозатором. Кісточка у наборі м'яка та має специфічну загострену сторону, яка дозволяє наносити гліттери точково. Стійкість у Shine Steamer непогана, проте вони доволі довго схоплюються на шкірі: для повного висихання потрібно 1-2хв.

Який з відтінків вам сподобався найбільше?