Симпатичний бронзер з цікавинкою, що нагадує?
7-8/10
Побачила я цей бронзер, затестила і звісно не змогла встояти. Думаю, якщо не зможу використовувати його в повній мірі, як бронзер, то точно буду як тіні, чи хайлайтер.
Бронзер запечений, з прикольною мармуровою текстурою, що цікаво має в собі блакитно-золотисто-сливові відтінки, які разом замішуютьсяі дають бронзувато-червонуватий відтінок.
По текстурі приємний, доволі м'який, легко набирається, жодних проблем немає.
Пальцем набирається доволі щільно і дає насичений і блискучий свотч, саме тому його запросто можна наносити на повіки, чи як хайлайтер, але на засмагле обличчя, бо все ж він має рудувати підтон.
Пензликом наноситься достатньо ніжно і дає приємне ніжно-сатинове сяйво при деному світлі. Можливо на сонці будуть візуалізуватись окремі блискітки, але не впевнена. Відвертого сяйва чи відчуття наче темний хайлайтер нанесла немає. Легкий, приємний освіжаючий сатиновий відблиск.
Тому можу рекомендувати, хоча, ще продовжуватиму його тестувати і тоді вже доповню відгук)
Проблема цього хайлайтера в тому, що він неймоовірно важко відкривається. Настільки, що при першому відкриванні я просто заїхала пальцем в бронзер, тому там такий дефект в центрі. Тому я взяла ніж для кутикули і в рази обрізала оцей фіксатор, зробивши його більш плоским, за який намертво трималась кришечка, бо я не готова щоразу робити дірки в бронзері чи ламати собі нігті 😂
А нагадує він мені також бронзер з блискітками від Catrice Sun Lover. Але ще їх порівнюватиму іскоріше за все зроблю ще один постз оглядами моїх бронзерів)
Коментарі (0)