BERRY LIPS: Ягідні відтінки для губ
🫦
З настанням теплої пори року, хочеться виглядати свіжіше, тому для цього я використовую красиві бальзамчики для губ) Це найпростіших спосіб додати легкості і краси. Найбільше люблю легкі текстури типу бальзамчики для губ з відтінком, або тінти.
Ось мої 5 класних засобів які я рекомендую спробувати тобі на літо:
- Бальзам для губ з кольором і запахомMaybelline New York Baby Lips Lip Balm/Cherry Me. Мені він дуже подобається, для літа, саме те що потрібно! Виглядаєте ніби легкий блиск для губ, з рожевим підтоном, аромат приємний ягідний, вишенькою мені не пахне,вистачає надовго. І так він не залікує губки! Але я від нього цього і не потребую! Доповнити образ, швидкого легкого літнього мейку мені підходить!
- Матовий бальзам Revlon ColorBurst Matte Lip BalmRevlon ColorBurst Matte Lip Balm / 210. Має приємний ментоловий аромат, додає свіжості, можна наносити з різною інтенсивністю, я люблю легко вбиваючи, як тінт. Дуже довго тримається на губах і можна використовувати як рум'яна. Подобається.
- Сяюча напівпрозора помада для губ L'Oreal Paris Color Riche Shine /111. Мені дуже подобається відтінок, і аромат також приємний ягідний. За можливості рекомендую затестити. Лягає напівпрозоро, я теж сильно не наношу, легко вбиваючи, щоб не було сильного блиску та інтенсивності кольору! Тоді виглядає класно!
- Один з найулюбленіших – це також бальзам від Kiko , дуже гарно виглядає на будь яких губах! Не липкий. Літом мій must have! Чекаю коли зʼявиться на make up!
- Бальзам для губ Embryolisse Comfort Lip Balm, найбільше мені довподоби відтінок Pink NUDE. Зараз планую придбати цей бальзамчик, тому пізніше поділюсь враженнями.
Чекаю твої класні знахідки також!