Alyona Fedyk

Тональний флюїд для шкіри, схильної до акне

Тональний флюїд для шкіри, схильної до акне

Нещодавно я загнала акне у ремісію, повністю позбувшись прищів та підшкірників. Звісно, хочеться цей стан пролонгувати, відповідно – утриматись від використання засобів, які можуть нашкодити. Тональний крем – це річ доволі агресивна по відношенню до шкірі, але… іноді декоративний засіб може не лише не нашкодити, а й подбати про здоровий стан шкіри. Все це – у мінеральному флюїді Pharmaceris F. То як, поговоримо про цього “супергероя”?

  • Бренд Pharmaceris заявляє, що дермафлюїд створений на основі 100% натуральних компонентів та мінеральних пігментів, які матують шкіру та перекривають недоліки, яких у проблемної шкіри не мало.
  • Формула Pore-Diminish звужує пори та зменшує їх видимість.
  • Нормалізує вироблення себуму, впливаючи на клітини сальних залоз, поступово покращує стан шкіри при себорейному дерматиті + надає антибактеріальну дію, яка мегаважлива у догляді за шкірою з акне.
  • Спеціальні мікросфери тапіоки абсорбують себум та запобігають виникненню жирного блиску впродовж дня.
  • Захищає шкіру від UVA/UVB променів завдяки SPF 30.
  • Запобігає зміни кольору шкіри з акне або слідами постакне.
  • Як бонус – омолоджувальний ефект.

Мої улюблені результати досліджень. На цей раз в випробуваннях брали участь лише мої брати і сестри по нещастю – володарі шкіри з акне. Тож: 83% – вирівнює текстуру шкіри, 88% – тон, 73% – маскує недоліки, 63% – шкіра захищена від жирного блиску та вигладає матовою протягом дня.

Я обрала середній відтінок – 20 Natural. Для світлої шкіри він буде дуже темним. Мені на літо – просто ідеально, але коли засмага зійде, доведеться брати 10. Флюїд запакований у коробку та доповнений величезним листком-вкладишем) Бренд не приховує нічого, молодці!

Aqua (Water), CI 77891 (Titanium Dioxide), C15-19 Alkane, Titanium Dioxide (nano), Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Dibutyl Adipate, C13-15 Alkane, Butylene Glycol, Zinc Oxide, Undecane, Isododecane, Propanediol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Tapioca Starch, Tridecane, CI 77492 (Iron Oxides), Hydrogenated Olive Oil Decyl Esters, Zinc PCA, Arctium Lappa Root Extract, Lens esculenta (Lentil) Seed Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Biotin, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Aluminum Hydroxide, Sodium Chloride, Stearic Acid, Magnesium Sulfate, Sodium Myristoyl Glutamate, Disteardimonium Hectorite, Glycerin, Propylene Carbonate, Silica, Triethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Nymphaea Caerulea Flower Extract, Tocopherol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Mica, CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides)

З Pharmaceris мене звів дерматолог в перші місяці виникнення акне і я досі довіряю свою шкіру цим неймовірним засобам, тому в мене не було ніякого сумніву в тому, що флюїд не нашкодить. Та все ж задача була в іншому – знайти тональний засіб, який:

  • гарно маскує;
  • не створює дискомфорт;
  • максимально непомітний на шкірі (бо ж сонячне літо попереду);
  • стійкий;
  • має SPF.

Так, флюїд з усім справляється на відмінно! Однак в перші рази використання я допускалась однієї помилки – злегка припудрювала обличчя поверх флюїду. Це дало мені хибне перше враження про засіб, бо якось він не дуже красиво лежав на обличчі. Тож наступні рази я спробувала “відмінусувати” пудру і просто залишила флюїд у спокої. Результат: засіб сам з часом адаптується, не виблискуючи на шкірі, та матовим я його не назву. Мені подобається ефект: легке сяйво – здорове та приємне навіть на проблемній шкірі.

Подруга, яка побачила мене сьогодні з флюїдом на шкірі, сказала, що покриття в очі не кидається, виглядає максимально природно та красиво. А ще візуально вона порівняла його з улюбленим Estee Lauder:) Планка висока, і Pharmaceris до неї дотягнув.

Текстура: доволі густа та в’язка, її важко розтушувати, тому тут лише вологий б’юті-блендер. В цьому є мінус, адже за рахунок густої консистенції флюїду треба трішки більше, ніж, скажімо, тонального засобу з легкою текстурою. Однак ця густота ніяк не впливає на щільність та абсолютно не створює ефекту маски.

Перекриття: флюїд дуже круто маскує пігментацію та сліди постакне, до того ж робить шкіру візуально гладшою.

Фініш: не матовий, але з часом адаптується та нейтралізує блиск, який з’являється одразу після нанесення. Дуже комфортний протягом дня, не стягує, не сушить, не блищить… Загалом, це топ.

Пам’ятаєте, я казала, що в мене дуже яскраво виражені синці під очима? Так от, флюїд мінімізує їхню видимість та дозволяє мені не використовувати консилер. Ура)

Стан шкіри після змивання флюїду: ніяких нових прищів та запалень! Це мегаважливий фактор, адже будь-який новий засіб може спровокувати якісь проблеми. Пігментні плями не збільшуються, шкіра на дотик дуже м’яка як протягом дня, так і після очищення. Я бачу крутий ефект, і мене це надихає)

Вам може здатись, що я надто нахвалюю цей засіб, бо ж це Pharmaceris))) Ні, я дійсно задоволена результатом, готова купувати його ще, чергуючи з Есте (ну бо просто люблю його). Мінеральний флюїд Pharmaceris дерматологічно протестований. Чи рекомендую? Так, і навіть дуже сміливо.