Ya Yana

Electric Blue: вже не тренд, але все ще у серці💙Огляд на Eye Liner від Wibo

Electric Blue: вже не тренд, але все ще у серці💙Огляд на Eye Liner від Wibo
Electric Blue: вже не тренд, але все ще у серці💙Огляд на Eye Liner від Wibo

Сьогодні його популярність дещо спала, але мені ну дуже подобається його поєднання із моїм рудим волоссям. І якщо з кольором у нас щире кохання, то до підводки є деякі питання.

Бренд. Я не користувалась косметикою Wibo до того і ретельно не переглядала відгуки, адже мене цікавив саме колір. Із декоративною косметикою я дружу давно і впевнена, що зможу приборкати будь-який продукт. Спойлер: це був мій промах.

Пігментація. Колір насичений і яскравий, крутіший за колір самого флакону. Але при нанесенні він дещо вітражний, немов синя водичка. Після застигання він стає більш зрозумілим. І тут вже є нюанс. Я засікла секундомір і виявилось, що фіксується вона 3 хвилини. Порівняно із моїми звичними підводками у чорному кольорі, які хапаються одразу, це відчувалось як вічність.

Відчуття на шкірі. Ось це основний мінус цієї підводки. Мені дуже стягнуло повіки. Це досить неприємно. З часом звикаєш, але на перших хвилинах дуже хочеться вмитися.

Стійкість. Тут дуже цікава історія вийшла, яку я продемонструю на відео під сумненьку музику😅. Саме через це, я стала використовувати підводку виключно для додавання певних деталей. Щось типу, продублювати основну стрілку невеличкою лінією зверху і таке інше. Звичайно, можна просто не терти стрілки пальцем, але від руху повік під кінець дня в мене залишалися пробіли, немов підводка тріскалась і зникала маленькими частинками.

Нанесення. Якщо ти встигаєш зробити ідеальну лінію з першого разу — то удача на твоєму боці. Але часто доводиться декілька разів промальовувати лінії, щоб передати насиченість пігменту. Коли ведеш підводку вже по висохлому шару, то вона починає хапатися за пензлик і тікає геть. Отже, доведеться повозитися.

Щіточка. Або мені трапилась із дефектом, або вона така і є. Ворсинки досить тверді і мають однакову довжину. Тому нею досить складно промалювати гострий кінчик стрілки. Я використовувала для цього скошений пензлик, він завжди виручає)

Висновки. Як я і казала вище, я використовую цей продукт тільки для якихось деталей, або коли дуже хочеться саме цього кольору і я точно знаю, що перебуватиму десь недовго, а вже згодом повернуся додому і зможу його змити. Ніякого подразнення чи почервоніння продукт в мене не викликав. Але я точно продовжу свої пошуки ідеального Electric Blue на очі, можливо, ви маєте, чим поділитися?