Євгенія 👩

Консилер, який добре маскує синці, але підійде не всім 🧐

Консилер, який добре маскує синці, але підійде не всім 🧐
Консилер, який добре маскує синці, але підійде не всім 🧐

Всім привіт ✌

Найбільший мій комплекс і недолік на обличчі – це синці під очима. Усьому виною спадковість, хронічний кон'юктивіт, недосипи і звичайно ж стреси та захворювання.
Поки я не можу подолати перераховані вище недуги, доводиться шукати добре маскуючі консілери.

Цього разу хочу поділитися консилером, який допоміг мені замаскувати мій комплекс - Pupa Wonder Cover у найсвітлішому відтінку 001 - Porcelain. Розповідаю, що до чого 👇

Консилер представлений в акуратному флакончику із пластику, який дуже схожий на скло. Флакон мініатюрний, зручно лягає в руку і його легко можна брати з собою, поміститься навіть у кишеню.
Ковпачок відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується. Ковпачок із вбудованим спонжиком.
На консилері є обмежувач, але пігмент все одно завжди набирається із надлишком.

Об`єм: 4,2 мл, витрата дуже економична.

Консилер має кремову, досить густу та щільну текстуру. На дотик він м'який, трохи маслянистий, але не критично.
Пахне жахливо, якоюсь фарбою з домішкою гуми та пластеліну. Благо, аромат практично відразу вивітрюється зі шкіри, тому запах не завдає великого дискомфорту.

Рукоять оптимального розміру, при використанні вона не вимазує руки в продукт. Спонжик класичної форми зі скошеним зрізом для зручного нанесення у важкодоступних місцях.
Він м'який на дотик, приємно ковзає по шкірі і не дряпає її. Єдине, що для мене незвичайно - це його величезний розмір у порівнянні з іншими консилерами з моєї косметички. Але, у використання він все ж таки зручний.

Якої би марки не був консилер, я завжди обираю найсвітліший відтінок. У випадку з Pupa - це відтінок 001 "Porcelain". Відразу зазначу, що на фото на makeup відтінок виглядає набагато світлішим, ніж він є насправді.
Відтінок дуже далекий від білого фарфору і навіть не дуже схожий на слонову кістку. Він світло-бежевий з досить насиченим теплим підтоном, який трохи йде в жовтизну. Також, важливо відзначити, що відтінок на шкірі трохи окислюється і стає ще темнішим.
Однак, на мій подив, колір непогано підлаштувався під тон моєї шкіри і на обличчі виглядає цілком натурально, не жовтить і не рудить.

Я наношу консилер як соло (на базу, без тону), так і поверх тону.
В обох випадках він наноситься однаково – проблемно).
Його проблема в тому, що ти не встигаєш його нанести, як він вже застиг. Звичайно це ускладнює процес розтушовування текстури, тут тільки вологий спонж/пензлик, сухими аксесуарами розтушовувати текстуру практично неможливо (а може це у мене руки не звідти ростуть).

Ступінь покриття: дуже висока, консилер перекриває недоліки вже з першого шару нанесення і не потребує нашарування. Покриття виходить дуже щільним, тому консилер важкувато відчувається на шкірі.
Фініш: матовий, сухий. Власне з цієї причини консилер не підійде надто сухій шкірі, оскільки підкреслюватиме текстуру та всі недоліки. Моїй комбінованій шкірі він підійшов, навіть під очі. Щоправда, на сухі ділянки шкіри (ніс, перенісся, підборіддя) я його не наношу, тому що дуже підкреслює лущення.

Стійкість: відмінна, консилер тримається протягом усього дня, не провалюється у складочки, не розтікається та не провокує активної роботи сальних залоз.

Безперечно консилер проблемний, але я однозначно куплю його повторно, тому що:

  • Ідеально маскує синці під очима, не залишиться навіть легкої синьови.
  • Добре приховує дрібні висипання та почервоніння, та й у принципі усі невеликі недоліки шкіри. У випадку з більш активними (великими висипаннями) мені не підійшов, оскільки підкреслює лущення.
  • Гарна стійкість.
  • Не забив пори.

Щодо недоліків:

  • Миттєво застигає на шкірі, що ускладнює процес розтушовування.
  • На сухих ділянках шкіри підкреслюватиме текстуру та лущення. На фото у мене суха шкіра рук і дуже видно, як важко лежить консилер.

Дякую за увагу😘