Vikulyk

Шикарна формула. Як я помаранчевий приручала))

Шикарна формула. Як я помаранчевий приручала))

І заодно розповісти про помаду в дуже класній матовій, не побоюсь цього слова: розкішній формулі.

Шикарна формула. Як я помаранчевий приручала))

Велюрова червона кришечка просто відпад! Виглядає дуже гарно, взагалі Givenchy сильно заморочуються над упакуванням.

Також у мене досить цікавий відтінок, він йшов по знижці, тому і взяла, бо дуже хотілось спробувати цю формулу.

Я спочатку була трішки шокована цим відтінком, думаю ну знову повелась на всякі червоні, куди ж їх носити, дискотеки заборонені...

Але зтерла верхній шар, підтушувала пальчиком і зрозуміла, що в господарстві вона точно знадобиться, особливо на літо буде непогано.)) Тому тонкий шар тут дуже гарний.

Нижні 2 фото з аіртач ефектом))

Засвотчила такі три красивезні відтінки, у них в лінійці ще є дуже гарна під 11 номером, нажаль її дотерли до дир, легве 10 номер нашкрябала. Там відтінок попелясто-нюдовий, уявляю, як вона буде виглядати бомбезно при такій же розтушовці, реально подивіться свотчі в інтернеті цього відтінку, це має бути що дуже класне))

Помада насправді матова, вона так класно обволікує губи, мені дуже подобаються ці чудові нові формули люксових помад, маю чорну класичну у трохи схожому відтінку, і свотчила ще їхню відносну новинку з рожевим ковпачком, правда останні чомусь здались проблемними.

Помада дуже класна, мені вдалось приручити навіть такий непростий відтінок, оцей ефект димки дуже гарний, стійкість і комфорт теж на висоті.

Покупкою все ж залишилась задоволена, тому можу рекомендувати.)