Mary

Балансуючий крем для обличчя від Christina

В період життя, коли мені перевалило за 30 років, шкіра почала деяк змінюватися, ні, прищі ще не вирішили остаточно покинути моє лице, так, вони більш порідішали та мають періодичніть у жіночому календарі) Але моя жирна, пориста шкіра з куперозним орнаментом, почала по-трохи зріти, та жирність почала дещо зменшуватися (о нарешті, бо це "сало" на лиці це щось), мої шкіра потребувала догляду та зволоження, конкретно до моїх вікових та індивідуальних особливостей.

Тому мій вибір був зроблений у сторону цього крему, він і добре зволожує, хоча до 30 років він був би дещо тяжкуватим, але зараз добре підійшов. Крем щільний, біло-жовтого віддтінку з ненавязливим запахом. Шкіра після нанесення стає зволоженою та пружною, іноді є відчуття навіть стягнення, у його складі присутній вітамін А (ретинол), а він відновлює шкіру, прискорює регенерацію клітин і уповільнює процес старіння шкіри. Але вітамін А може викликати печіння, поколювання а навіть і висипання, тому треба користуватися з обережністю, але в цьму товарі його не багато.

Також в складі є вітамін Е , а він в свою чергу допомагає збільшити вироблення колагену, пришвидшує оновлення клітин, бореться з гіперпігментацією.

Також присутні природні інгрідієнти:

Екстракт квітів календули має протизапальну та загоювальну дію. Вже наявні запалення проходять швидше, без пігментації та шрамів. Крім того, екстракт квітів календули зміцнює стінки судин, знімає почервоніння та нормалізує виділення себуму, роблячи шкіру матовою та однотонною.

Суміш олії, мигдалю та соняшника створюють на поверхні шкіри плівку-бар'єр, яка «запечатує» сироватки та зволожувальні засоби, посилюючи їхню дію. Всі олії мінімально комедогенні і не викликають нових запалень.

Екстракт коричника цейлонського - антиоксидант, що стимулює регенерацію пігментних ділянок шкіри. Ластовиння і постакне зникають швидше, а шкіра стає більш стійкою до зовнішніх негативних впливів.

Сік листя алое та екстракт зеленого чаю зволожують та делікатно живлять шкіру, не викликаючи висипань.

Сподіваюся мій відгук допоможе у виборі догляду за обличчям) І бажаю щоб подразнення та висипання обходили Вас стороною)