YuliHrytskoff

Як довго я тебе шукала... Ідеальний за всіма параметрами антиперспірант!

Як довго я тебе шукала... Ідеальний за всіма параметрами антиперспірант!

З антиперспірантами у мене постійна дилема! То захист від запаху поту недостатній, то ціна надто висока, то плями на одязі залишає, то аромат у антиперспіранта такий, що спричиняє нудоту, у кращому разі, а то й головний біль... Одним словом, як не одне, так інше!

Скільки пам'ятаю себе, я завжди знаходжуся в пошуках ідеального антиперспіранта. І ніколи раніше не купувала один і той самий антиперспірант двічі! Ніколи, доки не спробувала кульковий дезодорант-антиперспірант Adidas Climacool, його я купувала вже незліченну кількість разів і, по ходу, на ньому і зупинюся. У ньому все ідеально, починаючи від оформлення, закінчуючи ефективністю! Але про все по порядку...

Оформлення антиперспіранту типове для більшості кулькових дезодорантів-антиперспірантів.
Флакон дезіка виготовлений із міцного білого пластику, із зображенням назви продукту, бренду та серії.

З боків на флакон нанесені випуклі пухирці. Не знаю, це елемент дизайну, або таким чином виробник вирішив зробити користування антиперспірантом зручнішим, але якщо брати його ще вологими після душу руками, то флакончик дійсно не вислизає з рук. За такий практичний задум виробнику респект!

Орієнтація у флакончика вертикальна – кулькою вниз. Саме такий дизайн флакона в кулькових дезодорантах я вважаю найпрактичнішим, тому що на самій кульці завжди є рідина і не треба півгодини трясти флакончик, щоб кулька зволожилася. До того ж, дезодорант можна використовувати до переможного кінця!

Сама кулька досить велика, з її допомогою можна нанести дезодорант, буквально один раз пройшовшись по зоні пахв. Ролик крутиться справно, не заїдає і не засихає.

Консистенція досить рідка, але повз ролик дезодорант не протікає.

Колір рідини є абсолютно прозорим.

Запах ну дуууже приємний! Свіжо-кремовий, легкий, жіночний, абсолютно ненав'язливий, аромат парфумів не перебиває. Як на мене, аромат у дезодоранта практично ідеальний, чесно кажучи, я ще не зустрічала такого вдалого для дезодоранту запаху!

Висихає дезодорант досить швидко – хвилини за дві, залишаючи на шкірі непомітну прозору плівочку.

Плям на одязі дезодорант не залишає взагалі! Ні білих плям на чорному чи кольоровому одязі, ні жовтих плям на білому одязі. Не залишає, навіть якщо він ще не повністю висох. А це така рідкість!

Тепер про захист від запаху поту. Дезодорант надзвичайно ефективний! Я наношу його вранці і його дії вистачає мені на цілий день. Запаху поту не чути взагалі, тільки легкий запах антиперспіранта. Випробувано спекотним літнім днем! Виробник нам обіцяє захист на 48 годин... ну не знаю, я миюсь частіше😉, але на цілий день, враховуючи спеку та фізичні/емоційні навантажеення, дії дезодоранта вистачає цілком і повністю.

Дезодорант чудово захищає від неприємного запаху, але не від потовиділення. Тобто в дуже спекотну погоду або за сильних фізичних навантажень пахви можуть бути мокрими, але запаху поту не буде. Але цей антиперспірант і не заявлений як такий, що блокує потовиділення. Як на мене, антиперспіранти, які блокують потові залози (типу Dry-Dry), надзвичайно шкідливі і при частому застосуванні можуть вилитися в серйозні проблеми зі здоров'ям у майбутньому. Загалом, якщо погода не дуже спекотна і людина не страждає на надмірне потовиділення, то антиперспірант залишить зону пахв сухими.

Алергії, подразнення (навіть після епіляції) чи будь-яких інших неприємностей цей антиперспірант у мене не викликав.

Кульковий дезодорант-антиперспірант Adidas Climacool справляється зі своїм завданням на всі сто відсотків, одяг не псує, має приємний запах, подразнення не викликає! Ну, чим не ідеал? Однозначно рекомендую спробувати!

18 травня, 2023
YuliHrytskoff
18 травня, 2023