Оліч

Її величність Баккара і відмінність між версіями парфюм і екстракт

Її величність Баккара і відмінність між версіями парфюм і екстракт

Про Баккару дуже багато говорять вже кілька років, одні її обожнюють, а інші ненавидять, хтось каже що це аромат цукрової вати і полуниці, хвойного лісу і трав, а у когось це лікарня, йод і щось дуже гидке. Когось вона душе, а для когось це легкий і ненавʼязливий парфум на кожен день)

Але в будь-якому випадку цей парум тримається в топ продажів, і портапляє в різні підбірки як найсексуальніший, найшлейіовіший, найжіночніший аромат.

Найбільший мінус Баккари це її ціна, тому я купила відливанти по 5 мл обох версії аромату щоб познайомитись. Так виходить близько 600-700 гривень за 5 мл, яких вистачає на доволі довгий термін і ви точно зможете розносити його і зрозуміти це ваше чи ні. Коли я чула описи цих парфумів від блогерів, я була майже впевнена, що вони мені не сподобаються, бо мені здавалося що це буде щось надзвичайно солодке, задушливе, навʼязливе, але спробувати я хотіла дуже) І аромати мене здивували.

Першим я отримала версію "парфум", яка іде в прозорому флаконі. Перше розпилення - я чую розбитий флакон йоду. І все, більше нічого, чистий йод. Це було навіть гірше моїх очікувань, невже я теж буду чути лише йод? Був би це затест в магазині, я б поставила і пішла подалі від цього жаху) Але флакон вже в мене і діватися нікуди. Я пробувала його ще і ще і с кожним разом він був все краще і краще. Можливо просто відстоявся?Зараз я відчуваю полуничні льодяники, варення, трошки присипане шафраном, з крапелькою смоли і йоду. Йод залишився десь слабким відголоском, але для мене він там дуже в тєму, це робить аромат не пласким і нудним, як звичайний солодкий компот, а багатогранним, продуманим і тому таким обговорюваним. Я однозначно закохалася в аромат. Я не розумію як він може душити, тут немає щільного мускусу, солодкість врівноважена хвойною свіжістю і пряністю. Але про всяк випадок не роблю більше двох пшиків на вулицю і одного для приміщення) Стійкість гарна, хоча часто мені здається що його вже зовсім не чути, а потім ввечері раптом він знову дає про себе знати.

"Екстракт", що в червоному склі, прийшов до мене другим. В цілому аромати майже однакові, але екстракт трошки солодший і більш стійкий.

Йод тут чується меньше, більше смоли і шафран, але головним виступає смачне полуничне варення.

В цілому я в захваті від обох версій парфуму, і хотіла б собі цілий флакон, хоч мені здається про таке вже і незручно казати, бо це таке парфумерне кліше))) Але що поробиш, "хочеться" - гірше, ніж "болить"))

Тож я дуже раджу спробувати. Тестувала деякі з "аналогів" Afnan Violet Bouquet - для мене частково схожий тільки початок, а далі вже не дуже, але і ціна набагато менша. Mancera Instant Crush занадто важкий і мускусний, він для мене значно грубший за Баккару. Burberry Her схожий вже трошки більше. Знаю що ще є парфум Аріани Гранде Cloud і парфум від Zara Red Temptation, аде їх я ще не слухала.