Популярний SPF від Beauty Of Joseon. Як себе поводить на схильній до жирності шкірі?
Знайти гарний Spf це проблема, особливо для схильної до жирності шкіри. Я довіряю тільки корейському сонцезахисту.
Мій улюблений spf дуже важко знайти останнім часом (планую скоро зробити на нього огляд), да і просто іноді хочеться спробувати щось нове. Зупинилась на цьому розрекламованому корейскому сонцезахисті. Чула, що він більше підійде сухій шкірі, але вирішила спробувати на своїй комбінованій. Т-зона в мене достатньо жирна, особливо влітку, але в той же час шкіра зневоднена, тому полюбляю гарне зволоження без жирності та легкі текстури. Знайти щось підходяще для мене дуже важко. Чи дав це мені цей крем?
Деталі про крем:
- Гарне мінімалістичне пакування;
- На хімічних фотостабільних та безпечних фільтрах, надає максимальний захист Spf 50, PA++++;
- Зовсім не має запаху, це великий плюс, бо зазвичай санскріни пахнуть не дуже;
- Крем має трохи зеленуватий віддінок, який майже не видно на фото свотчів або на обличчі;
- Має середню текстуру, важко назвати його дуже легким, але він один із найбільш комфортніших, що я пробувала. Гарно розподіляється на шкірі, не залишаючи білих слідів або неприємної плівки;
- Використовую просто на сироватку, замість денного крему, і він так і відчувається на шкірі, просто як крем, дає гарне зволоження без липкості;
- На початку виглядає досить сяючим на шкірі, але через 15 хвилин набуває більш натурального фінішу;
- Шкіра з ним не жирниться більше, ніж зазвичай, але поки і не настала сильна спека. Думаю, для дуже високих температур на дворі мені захочеться щось ще більш легке, але поки задоволняє мої потреби на 100%.
Склад:
- Містить 30% екстракту рису, комплекс пробіотиків, ніацинамід. І взагалі склад радує, не часто таке можна побачити в spf.
- Не оновлюю протягом дня, покладаю надію на фотостабільні фільтри 😄
Коментарі (0)