O’Ostah

Perspirex - моя найкраща знахідка для літа

Perspirex - моя найкраща знахідка для літа
Perspirex - моя найкраща знахідка для літа

Ненавиджу літо. Спеку під 40, задуху і усе, що з цим пов‘язано. Як тільки я потрапляю у спекотне середовище, починаю пітніти. Від цього стресувати і пітніти ще більше. Багато років хотіла спробувати антиперспіранти тривалої дії, але деякі відгуки лякали. Та  бажання відчувати комфорт переважило і на моїй поличці з‘явився Perspirex.

Це роликовий продукт, об‘ємом всього 20 мл. Ціна кусається, але якщо зважати на те, що наносити його потрібно тонким шаром раз у 5 днів - цілком прийнятно. Вистачає на 5-7 місяців💪

Гелева консистенція без кольору, яка легко наноситься і швидко висихає, не лишаючи слідів. Запах (так, саме запах, а не аромат) специфічний, спиртовий. Але нічого такого, що не можна витримати.

  1. Впадини мають бути сухими і чистими, а після гоління минути не менше 48 годин.
  2. Наносити тонким шаром перед сном.
  3. Дочекатись ПОВНОГО висихання. Якщо перестарались - краще промокнути серветкою.
  4. Обов‘язково зранку промити шкіру водою з милом.
  5. У період дії можна голитись, за потреби наносити ароматизований дезодорант.
  6. Дійсно важливо дотримуватись правила сухої шкіри, інакше рідина вступить у реакцію з водою і можна отримати опік.
  7. Якщо шкіра зреагувала почервонінням - вода не допоможе. Краще нанести пантенол і перечекати.

‼️Важливо‼️ Засіб можна наносити не тільки на пахви. Але загальна зона не має сягати понад 10% тіла. Потовиділення - важлива функція організму, пам'ятаємо про це.

І, випереджаючи коментарі щодо жахливого складу. Я цілком розумію що це не взірець натуральності та користі, але ця штука дійсно допомогла мені позбутись комплексів і не перейматись, що хтось буде із гидливістю дивитись на мої мокрі плями на одязі. Тож це свідомий вибір на користь комфорту.