YuliHrytskoff

🥥 Як же він неймовірно пахне! Моя рафаелка! :)🥥

🥥 Як же він неймовірно пахне! Моя рафаелка! :)🥥

Я просто обожнюю гелі для душу від Dermacol! Зазвичай, це прекрасна якість і дуже приємні, "смачні" аромати! Довший час моїм фаворитом серед гелів для душу цього бренду був гель "Бельгійський шоколад", але після того, як я спробувала Гель для душу "Бразильський кокос" Dermacol Aroma Ritual, у списку "фаворитів" відбулось поповнення!) Саме про нього й буде мій сьогоднішній допис)

Оформлення виконане в типовому для гелей Dermacol стилі - видовжена напівм'яка туба вертикального положення. Туба яскрава, цікава, привертає увагу та гарно дивиться на поличці у ванній!

На обороті туби - вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Кришечка відкидна, вона ж виконує роль дозатора. Гель крізь кришечку не протікає.

Склад гелю самий звичайний. Більшість компонентів - синтетичного походження. Але немає в ньому як корисних, так і якихось потенційно небезпечних складових. Тобно склад - типовий для якісного масс маркету.

Консистенція засобу гелеподібна, густа, текстура однорідна.

Колір - біло-прозорий.

Запах - ммм, який же він приємний! Кокосовий, але не різкий і не хімічний, а такий натуральний, солоденький, проте не приторний, цукерковий! Мені нагадує запах моїх улюблених "Рафаелок") Такий приємний кокосовий аромат не часто трапляється у засобах доглядової косметики! А на літо гель для душу з таким запахом - взагалі просто супер!

Після прийняття душу запах гелю деякий час відчувається на шкірі, але не дуже довго і дуже легенько)

Піниться гель дуже добре, утворюючи обільну повітряну піну, + густа текстура, тому розхід виходить досить економним.

Змивається легко, слизької мильної плівки на шкірі не залишає.

Очищує шкіру від будь-яких забруднень гель дуже добре.

Шкіру не сушить абсолютно, не стягує, не викликає ніякого дискомфорту.

Подразнення, алергії, будь-яких інших неприємних реакцій гель також не викликає.

🥥🥥🥥

Підводячи підсумки, скажу, що Гель для душу "Бразильський кокос" Dermacol Aroma Ritual мені дуже сподобався! По всіх характеристиках - тільки плюси! Надзвичайно приємний солоденький цукерково-кокосовий аромат, приємна текстура, делікатне відношення до шкіри, економний розхід, чудові очищувальні властивості! Звичайно, до покупки рекомендую!