Лізі

Відбілюючий поліроль для зубів 🦷✨

Відбілюючий поліроль для зубів 🦷✨

Вирішила я спробувати цей поліроль так як я не дуже люблю смужки, що відбілюють, тому що на них завжди роблять завищені ціни і там мала кількість завжди для використання.

А отже почну з того що суміш сама по собі яскраво рожева і якщо ви білосніжка може трохи залишитися плями на шкірі після чищення.

На смак і запах як звичайна паста, тобто у мене не викликало ніяких неприємних відчуттів, а як заявляє виробник потрібно чистити три рази на день.

Я чистила вранці і ввечері, іноді після цього могла прочистити звичайною пастою.

Хочу сказати, ефект реально є , я не знаю яким чином ця рожева консистенція це робить, але вона це робить.

Я люблю попити каву, випити чорний чай або зелений, іноді можу покурити, зрозуміло що це все залишає наліт.

Поліроль відмінно вичищає, тобто правда, через вже три дні, я помітила гарний результат.

Цей поліроль це відмінне рішення для тих, хто хоче позбавитися нашого повсякденного нальоту і зробити їх трохи яскравіше і біліше.

Звичайно все залежить від того які у вас спочатку зуби. Щодо нальоту я можу 100% сказати що ви побачите результат, тому я раджу, тим більше його вистачить надовго, ніяк смужки для відбілювання раз і все.

Особисто у мене повністю відбілює зуби, тобто немає такого, що якось частинами.

Чуствилості ясен або зубів не викликав)

Зуби очищуює до скрипу, відчуття приємні.

Загалом, моя рекомендація однозначно.

19 травня, 2023
Лізі
19 травня, 2023