Vikulyk

Artdeco color booster lip balm

Artdeco color booster lip balm

Користуюсь ним давно, але у весняно-літній період. Цей відтінок чомусь подобається в теплу пору більше, в мене 04 rose .

От влітку такий яскравий бальзам-чудово, губи після нього м'якіші і більш гладенькі, взимку я використовую нейтральні прозорі бальзами, хоча під нюдовий олівчик можна гарно стилізувати цей ягідний відтінок.)

У стіку мій відтінок виглядає рожево-персиковим, на губах більше йде в фуксію, досить цікаві переміни, мені подобається такий ефект несподіванки.

Artdeco color booster lip balm
Artdeco color booster lip balm

Цей бальзам з доволі насиченим відтінком, тому краще забрати скарбом лущення, щоб він їх не підкреслив, оскільки пігмент може забиватись в тріщинки, але в загальному, коли ніжна шкіра в нормальному стані-виглядає досить симпатично, залишає після себе стійкий ніжний тінт.

Він десь на 70% перекриває рідний тон, поєднання жирненького покриття і такого ягідного відтінку роблять губки дуже соковитими.

У використанні приємний, у нього доволі стильне оформлення(залізний лаконічний футляр 😍) і класний аромат цукерок.

Висновок!!!

Мені подобається цей бальзам, але відтінок проситься, щоб носити його в теплі пори року, якщо казати про самостійне використання 😊