Догляд від Q+A
У цьому дописі ви дізнаєтеся чесний відгук про косметику Q+A
Я давно чула про доступний та базовий бренд доглядової косметики Q+A. Перше, про що хочу сказати, про мій фаворит та повторку - сироватку з гіалуроновою кислотою. Абсолютно базова, класна та зволожуюча сироватка. Беру її не вперше, сміливо можу рекомендувати тим, в кого немає алергії на гіалуронку.
Активи
Далі я хочу розказати про продукт, який був для мене новинкою - сироватка з азелаїновою кислотою. Так як після подразнення шкіри кислотою необхідне було заспокоєння та відновлення, на ранок я ввела тонер з ніацинамідом, а на вечір крем з ромашкою.
Хочеться зазначити, що кислоти мають здатність піднімати з глибин шкіри те, що там довго накопичувалося, але потім висипання пройшли завдяки правильно підібраному догляду. Азелаїнка хороша, пів пляшечки залишила на наступну осінь, влітку не використовую кислоти.
Тонеру з ніацинамідом мені виявилося недостатньо, я більше полюбляю високу концентрацію, тому купила сироватку. В цілому, базовий класний тонер, трошки липкуватий.
Крем
Залишила солоденьке на кінець. Крем з ромашкою, який заспокоював шкіру після активів. До цього мала крем Bravura з ромашкою, але вони виявилися зовсім різними. Крем від Q+A більш щільний, жирний, і моїй комбі шкірі на літо цього забагато. Але в зимову схему з кислотами та відновленням вписався ідеально. Завдяки тому, що крем щільний, жирний та з заспокоюючим ефектом, мені вдалося перенести азелаїнову кислоту без почервонінь та подразнень. Ось такі враження та відгуки. Коссетикою дуже задоволена, можу рекомендувати і вам😘
Коментарі (0)