Кру тезна та поліфункціональна палетка для макіяжу від Makeup Revolution
8-9/10
Я ще тут не встигла написати, але я є величезною фанаткою бренду Makeup Revolution та різних його лінійок, як от XX, Revolution Pro, I Heart Revolution та інших. І в арсеналі в мене є купа різних палеток, хайлайтери та інше)
Люблю їх усім серцем за величезний асортимент, адекватні ціни та крутезну якість. Поступово буду вам показувати свою колекцію.
Це палетка для обличчя, яка складається з 4х хайлайтерів, бронзорів та скульпторів різних відтінків. Палетка стандартного розміру, як більшість від цієї фірми, має велике гарне дзеркало на всю верхню кришку. І це дуже зручно. Вона фіксуться, тримається і можна спокійно робити макіяж, дивлячись в нього.
Скульптори та бронзери
Відтінки приємні, шовковисті, добре переносяться та тушуються. 2 можна використовувати в якості скульптора, він найбільш нейтральний тут, всі решта все ж мають теплинку і підійдуть краще для бронзування обличчя.
І, насправді, всі відтінки можна викоритовувати. Найсвітліший взимку на світлу шкіру, він дає ледь-ледь помітний тон, або на трошки більш засмагле обличчя, як компактну пудру. Найтемніший я також заради приколу спробувала нанести і переживала, що буду як клоун виглядати, але, тим не менш, якщо його взяти трошки і гарно розтушувати, все буде виглядати дуже гарно та органічно.
Хайлайтери
Хайлайтери тут 4х різних відтінків та текстур. Найсухішим є верхні два, при чому рожевий в більшій мірі. Вехні два відтінки більш ніжні і їх можна нанести більш нюдово, а от нижні можна зашліфувати для космосу.
Проте найтемніший відтінок я не впевнена, що можна використовувати в якості хайлайтера, оскільки він має явно мідно-рудуватий підтон, і навряд чи це буде гарно навіть на засміглій шкірі, проте я знайшлайому застосування :)
1й - роже вий з прохолодним відливом
2й - приємний кольору шампань ,цілком універсальний
3й -запечена текстура, відтінок тепло-бежевих вершків
4й - мідно-рудий доволі якравий
Свотчі під різними кутами)
Намагалась зробити фото під різними кутами, щоб ви могли зрозуміти відтінки, а також відео, тож переглядайте)
Свотчі хайлайтерів, нанесені пухнастим пензликом
А це варіант нанесення пензликом, а не пальцем.
Альтернативні методи використання
Я вважаю цю палетку мабуть максимально універсальною і класною, бо її можна взяти одну в поїздку і цього вистачить на всі випадки життя) Я її використовую не лише за вказаним призначенням, а також в якості тіней.
Є відтінки і в слкадку, і для затемнення в зовнішньому куточку, і різні хайлайтери на рухому повіку. Можна наносити, як пальцем, так і пензликом. Але я більше люблю пальцем, так відтінок більш інтенсивно переноситься. Просто ідеально, тому люблю великою любов'ю)
Єдине, я би замість найсвітлішого відтінку додала би рум'яна і тоді одна палетка змогла би перекрити всі мої потреби) Але це я вже забагато хочу) Однушку рум'ян та цю палетку можна запхати в будь-яку косметичку, разом аж так багато місця не займуть)
Тож рекомендую :)
Коментарі (0)