Знаменитий «кривавий» пілінг 🩸
The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
Для жирної, схилької до висипань шкіри дуже важливою є ексфоліація. При надмірно великому накопиченні ороговілих клітин шкіра обличчя стає тьмяною, набуває нерівноного кольору, забиваються пори, з'являються дрібні зморшки і лущення. Для цього існують AHA та BHA кислоти, які крім видалення відмерлих клітин ще й візуально покращують стан шкіри, нормалізують роботу сально-потових залоз, усувають гіперпігментацію від фотостаріння і постакне, зменшують пори, глибоко зволожують, борються зі зморшками, а також підсилюють ефект інших доглядаючих компонентів косметики.
Сьогодні я хочу розповісти про свій досвід з кислотами в рутині, що представлені у вигляді пілінгу від The Ordinary AHA 30% + BHA 2%.
Застосування та ефект
Застосовую виключно ввечері на суху очищену шкіру. Мені вистачає дві повних піпетки на все обличчя, розподіляю або руками, або пензликом для масок. Наношу тонким шаром, залишаю на 5 хвилин, далі додаю другий шар на проблемні місця (у мене це підборіддя, шия) і залишаю ще буквально на хвилинку. Змиваю прохолодною водою, витираю обличчя сухою серветкою. Опісля обов'язково наношу зволожуючий та відновлюючий крем.
Продукту вистачає надовго, своєю пляшечкою я користуюся вже близько року.
Ефект:
- прибирає закриті комедони, підсушує відкриті запалення;
- сприяє зменшенню пост акне;
- бореться з пігментацією.
Візуально стан шкіри значно покращується, вона сяє та має однорідний колір.
Є кілька правил, яких я обов'язково дотримуюсь при використанні пілінгу:
- Відновлювати шкіру після таких процедур є обо'язковим етапом у доглядовій рутині. Тільки так цей пілінг буде працювати без шкоди для шкіри обличчя;
- Не тримати більше 10 хвилин. Навіть 7 буде достатньо. Отримати хімічний опік від такого продукту не так і складно, треба завжди про це пам'ятати. Людям із чутливою шкірою я б радила взагалі обрати для себе інший продукт, більш лагідний;
- Уникати області навколо очей;
- Використовувати не частіше 2-х разів на тиждень;
- Вводити поступово. Це стосується як і кількості застосувань на тиждень, так і часу тримання на шкірі. Я починала з разу в тиждень і тримала буквально 5 хвилин, далі - більше.
Отже, для мене це чудовий робочий варіант кислот: прибирає висипання, закриті комедони, вирівнює тон шкіри. Пляшечки надовго вистачає, а ціна приємна. Тому я із задоволенням порекомендую даний пілінг.
Він вартує свого "хайпу" однозначно!
Коментарі (0)